Hry v ABC 22/2018: Strange Brigade, Thronebreaker: The Witcher Tales a Starlink: Battle for Atlas

Hry v ABC 22/2018: Strange Brigade, Thronebreaker: The Witcher Tales a Starlink: Battle for Atlas
Sdílej
 
V novém čísle časopisu ABC 22/2018 najdete více o hrách Strange Brigade, Thronebreaker: The Witcher Tales a Starlink: Battle for Atlas. Nemůžete se dočkat? Tak rychle sem!

Strange Brigade

Honba za poklady v týmu!

Strange Brigade je nenápadná hra, která vyšla už na konci léta. Byla by ale škoda ji přehlédnout. Odehrává se totiž ve 30. letech v Egyptě, kde během archeologických průzkumů ožily místní mumie. Co s tím? Samozřejmě popadnout pušku a postřílet všechny tisíce let staré nemrtváky v dohledu! Trik se Strange Brigade je ovšem v tom, že k sobě můžete mít až tři další parťáky. A jak je známo, ve více lidech se to lépe táhne.

Platformy – PC, PS4, Xbox One

strangebrigade.com/en

Thronebreaker: The Witcher Tales

Dobuďte království pomocí karet!

O karetní hře Gwent jsme už několikrát psali. Funguje podobně jako třeba Hearthstone. Máte v ruce deset karet, které můžete použít ve třech kolech. Každá karta má různou hodnotu útoku či obrany, popřípadě nějakou speciální schopnost. A cíl je jasný: Porazit protivníka. Hru si můžete zahrát zadarmo na PlayGwent.com. Jestli ale chcete něco víc, tvůrci pro vás také vydali speciální kampaň. Thronebreaker: The Witcher Tales si už sice musíte koupit.

Platformy – PC (Xbox a PS4 v prosinci)

playgwent.com/en

Starlink: Battle for Atlas

Vesmírné lodě nejen ve hře

Hře Starlink se nedostává tolik pozornosti, jakou by si zasloužila. A to je škoda, protože vypadá zatraceně našlapaně. Příběh je klasika. Máte záporáka, který chce získat tajemnou starověkou technologii, a vy mu v tom musíte zabránit. Aby se to podařilo, je třeba létat po celé galaxii, bojovat s nepřáteli, potkávat se s nejrůznějšími mimozemšťany a prozkoumávat řadu planet s vlastní flórou a faunou.

Platformy – Switch, PS4, Xbox One

ubisoft.com/en-us/game/starlink

Více o těchto hrách v ABC 22/2018

Hry.abicko.cz


Historie světa podle Assassin's Creed

Historie světa podle Assassin's Creed

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

Roblox: Zajímavé hry pro tento rok!

Roblox: Zajímavé hry pro tento rok!

 

 

Články odjinud