Hry v ABC 20/2018: FIFA 19 a Life is Strange 2

Hry v ABC 20/2018: FIFA 19 a Life is Strange 2
Sdílej
 
V novém ABC 20/2018 rozebíráme hry FIFA 19 a Life is Strange 2. Chcete vědět víc? Mrkněte sem!

FIFA 19

Opět na zelený trávník!

Na světě jsou věci, které se nemění. Jednou z nich je i podzimní fotbalová smršť. Minule jsme se mrkli na Pro Evo, teď nás čeká o něco populárnější stálice – legendární FIFA. Nese číslovku 19 a opět nabízí pár novinek.

Co se týče samotné hratelnosti, dočkali jsme se tzv. systému aktivního zpracování míče. Toto složitě vypadající označení znamená, že v novém díle si budete moci lépe pohrát s míčem, plynuleji ho vést, ale také do něj lépe kopat. Snadněji oklamete obránce a vaše hra se více přiblíží skutečnému fotbalu. Změnou prošlo i taktické plánování zápasů. V roli trenéra můžete zvolit několik způsobů, jak by se měl celý tým během zápasu chovat, a v průběhu mezi nimi přepínat.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

easports.com/fifa

 

Life is Strange 2

Návrat s novými hrdiny

Těžko věřit, že hra Life is Strange vyšla již před třemi lety. Sledovali jsme v ní mladou Max, která měla schopnost vracet čas. Díky této super schopnosti jste mohli vyšetřit zmizení vaší spolužačky, ale také si poradit s nástrahami dospívání.

Příběh byl zatraceně zajímavý a nedivíme se, že fanoušci s napětím čekali na jeho pokračování. Jestli jste si ale mysleli, že to bude opět o Max a její kamarádce Chloe, jste na omylu! Dvojka Life is Strange totiž sleduje úplně nové hrdiny.

Platformy - PC, Xbox One, PS4

lifeisstrange.square-enix-games.com

Více o hrách v ABC 20/2018

Hry.abicko.cz

Kerbal Space Program: Ředitelem vesmírné agentury

Kerbal Space Program: Ředitelem vesmírné agentury

Zahrajte si hru od tvůrců Minecraftu

Zahrajte si hru od tvůrců Minecraftu

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

Magneto ničí hru Grand Theft Auto V

 

Články odjinud