Hry v ABC 14/2018: The Crew a Mario Tennis Aces

Hry v ABC 14/2018: The Crew a Mario Tennis Aces
Sdílej
 
V novém ABC 14/2018 rozebíráme hry The Crew a Mario Tennis Aces. A tady se na ně můžete podívat.

The Crew 2

Závody s přáteli se vracejí!

Hra The Crew vyšla před čtyřmi roky. Bláznivé závody, kde jste mohli měnit auta za rychlé čluny nebo letadla ve velkém otevřeném světě. Recenze tehdy dopadly celkem dobře, i když fanoušci měli pár výhrad. Naštěstí tvůrci komunitu vyslyšeli a dvojku vylepšili.

Čeho jsme se tedy dočkali? Jednou z výtek bylo, že jste nemohli pořádně objevovat svět a prozkoumávat jeho možnosti. Ve dvojce proto došlo ke změně. Místo plnění misí v přesném pořadí, tentokrát autoři rozdělili mapu do několika oblastí, z nichž každá reprezentuje vlastní styl jízdy. Záleží jen na vás, čemu dáváte přednost a co vás baví. Nikdo vás nebude nutit dělat něco jiného.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

ubisoft.com/en-us/game/the-crew-2

Mario Tennis Aces

Na tenisový kurt s Mariem

První hra ze série Mario Tennis se na kapesní konzoli objevila už v roce 1995. Od té doby jsme se dočkali sedmi dalších dílů včetně posledního s podtitulem Aces. Nyní vychází na Switch a přináší několik novinek.

Jednou z největších je příběh. Nečekejte nic světoborného. Na ostrově řádí temná síla, která mění své oběti v podivné mumie se svítícíma očima. Naštěstí je tu ale Mario a Toad, kteří se proti zlu pokusí postavit. Jak mají své přátele zachránit? Samozřejmě pomocí tenisu! Čeká vás několik soubojů s hlavními bossy, ale i postupné získávání lepšího vybavení a schopností.

Platforma – Switch

mariotennis.nintendo.com/aces 

Více o těchto hrách v ABC 14/2018

Hry.abicko.cz

Strojky času: Digihra Jen počkej!

Strojky času: Digihra Jen počkej!

Muzeum počítačových her v Česku

Muzeum počítačových her v Česku

Unravel Two: Probuďte své vnitřní dítě v nádherné videohře pro dva

Unravel Two: Probuďte své vnitřní dítě v nádherné videohře pro dva

 

Články odjinud