Surviving Mars: Kolonizujte Mars!

Surviving Mars: Kolonizujte Mars!
Sdílej
 
Život lidí na Marsu vypadá stále ještě jako sci-fi, i když jsou agentury, které plánují osídlit rudou planetu v následujících dvaceti letech. Jak to dopadne, na to si budeme muset počkat. Vy si ale můžete vyzkoušet vytvořit vlastní kolonii už teď.

 

Kolonizace Rudé planety nebude nic jednoduchého a hra Surviving Mars před vás taky postaví řadu problémů. Třeba koho si vybrat jako sponzora – každý totiž nabízí něco trochu jiného. Také se pořádně zapotíte s výběrem výbavy na cestu. A když už konečně na Mars dorazíte, zjistíte, že je nejprve potřeba postavit základnu, která logicky opět není levnou záležitostí. Jak na ni získat finance? Rozeberete své plavidlo a vytvoříte základnu z něj nebo vytěžíte drahé kovy a pošlete je zpět na Zem? A co vaše zásoby na planetě? Docházejí? Tak to budete muset poslat pro nové!

Surviving Mars: Život lidí na Marsu vypadá stále ještě jako sci-fi. Nebo jako sci-fi hra •  archiv distributora

Mars není jednoduchý podnik

A to jsme teprve na začátku. Ještě jsme sem nedopravili ani kolonisty, jen roboty! A když se na Mars konečně dostanou lidé, to teprve začne pořádná dřina. Zajistit jim potraviny, vodu, ale i zábavu a zaměstnání… Zkrátka to není vůbec jednoduchý podnik. Navíc vám každá hra nabídne jiný průběh a někdy se dočkáte pořádných překvapení.

Pokud ale máte rádi žánr klasických survival her, které vás nevedou za ručičku a u kterých se pěkně potrápíte, tohle je pro vás jak dělané. Surviving Mars je realistické pojetí kolonizace a rozhodně ji doporučujeme pro každý zvídavý mozek.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

survivingmars.com

Hry.abicko.cz

Mars útočí: Rudá planeta ve videohrách

Mars útočí: Rudá planeta ve videohrách

Deskovinky recenzují: Mars: Teraformace

Deskovinky recenzují: Mars: Teraformace

Kingdom Come: Výlet do středověku

Kingdom Come: Výlet do středověku

 

Články odjinud