Videohry v ABC: DC League of Super Pets, Garden Story

Videohry v ABC: DC League of Super Pets, Garden Story
Sdílej
 
Hra DC League of Super Pets nabízí zábavu na pár hodin, během kterých vás přenese do vtipného světa superhrdinských mazlíčků. Garden Story je postavená na zajímavém nápadu živoucí zahrady. Mrkněte na recenze videoher z časopisu ABC č. 18/2022.

Počítačové hry v časopisu ABC č. 18/2022:

DC League of Super Pets: The Adventures of Krypto and Ace

Supermazlíčci v akci

Pokud se vám líbil film DC Liga supermazlíčků, můžete se s oblíbenými zvířecími hrdiny pobavit i doma. Supermanův labrador Krypto a Batmanův boxer Ace se spolu s dalšími zvířecími kolegy postaví Lexi Luthorovi, který v Metropolis unáší volně pobíhající zvířata. Úkoly máte dva: Zastavit Luthorův plán a najít zachráněným zvířátkům nový domov.

Video se připravuje ...

Hra DC League of Super Pets: The Adventures of Krypto and Ace • Zdroj: Nintendo

Akce je jednoduchá. Krypto a Rex létají přímočaře ulicemi města a paprsky sežehávají Luthorovy roboty pátrající po zvířatech. Kryptu a Rexovi občas pomáhají mazlíčci dalších superhrdinů, kteří přidávají různé bonusy jako lepší střely nebo štíty. A to je vlastně všechno, co se při průchodu úrovněmi děje.

Mezi nimi budete seznamovat zachráněná zvířátka s budoucími páníčky zábavným stylem připomínajícím karetní pokémony. Máte karty zvířat s jejich vlastnostmi a podobné karty s páníčky. Bude na vás najít ideální páry. Hra celkově nabízí zábavu jen na pár hodin, během kterých vás přenese do vtipného světa superhrdinských mazlíčků.

PLATFORMY: PC, PLAYSTATION, XBOX, SWITCH

outrightgames.com


Garden Story

Dobrodružství v zahradě

Garden Story se odehrává v zahradní zemi, kde máte postavičky jako oživlou meruňku nebo cibuli. Budete hrát za roztomilou švestku, která se vydá napříč zahradou ohroženou hnilobou. Hniloba má podobu roztodivných nepřátel ve tvaru slizů či hmyzáků ploužících se mezi záhony a vy musíte potvůrky jednu za druhou pobít.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud