Videohry v ABC: Splatoon, Blacken Slash, Session Skate Sim

Videohry v ABC: Splatoon, Blacken Slash, Session Skate Sim
Sdílej
 
Multiplayerová střílečka Splatoon 3 funguje jako odpočinková hra výborně. Novinka Blacken Slash připomíná klasické tahové RPG. Na skejtu se dá jezdit v hodně hrách, ale žádná není jako Session: Skate Sim. Ábíčko testovalo top nové hry a tady jsou recenze ABC!

Videohry v ABC 22/2022:

Splatoon 3: Bitvy barev

I v dost okoukaném žánru multiplayerových stříleček se dají najít originální kousky. Například série Splatoon, v níž proti sobě stojí čtyřčlenné týmy se stříkacími pistolemi místo zbraní. Každý tým má v zásobnících jinou barvu, kdo na konci zápasu nabarví větší část arény tou svou, vyhrál.

Třetí díl přináší stejnou vynikající hratelnost s pár novinkami. Je tu několik herních módů včetně bitvy pro tři týmy, zábavná karetní hra, abyste si trochu odpočinuli od cákání barev. Přibyla řada nových možností, jak upravit vaši postavu. Změnami prošly i zbraně. Některé jsou silné na soupeře, ale nenabarví moc plochy v aréně, jiné to mají naopak. Každý si najde svůj styl.

Video se připravuje ...

Splatoon 3: Trailer videoherní multiplayerové střílečky • Zdroj: Nintendo

Ze Splatoon 3 se asi nestane nový e-sportovní fenomén, ale jako odpočinková akce funguje výborně. Možnost pocákat kamarády a jejich bráněné území barvami a ještě za to získat odměnu? Na tom je přece něco poťouchle lákavého.

Platforma: Switch

splatoon.nintendo.com


Blacken Slash: Počítač jako fantasy svět

Novinka Blacken Slash připomíná klasické tahové RPG. Ovládáte postavu zvládající známé příkazy: pohyb, útok, speciální schopnosti. Jenže Blacken Slash je přesto jedinečná. Jako svět zahlcený nebezpečím v ní není žádné bájné království, ale obyčejný počítač. Jeho vnitřkem se prohání viry a vadné součástky tvoří jednu překážku za druhou.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud