Videohry v ABC: Mario Strikers, TMNT: Shredder’s Revenge, Star Wars: KOTOR II, Diablo Immortal

Videohry v ABC: Mario Strikers, TMNT: Shredder’s Revenge, Star Wars: KOTOR II, Diablo Immortal
Sdílej
 
Hra Mario Strikers: Battle League chce pobavit. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge? Želvy Ninja se vrátily v plné parádě! Star Wars: Knights of the Old Republic II – The Sith Lords doporučujeme všem fanouškům. A po několika letech od oznámení jsme se konečně dočkali mobilního Diabla. Mrkněte na recenze videoher z časopisu ABC č. 15/2022.

Počítačové hry v časopisu ABC č. 15/2022:

Mario Strikers: Battle League

Mariova jedenáctka

Přirovnání postaviček od Nintenda ke slavné Klapzubově jedenáctce se přímo nabízí. Brzy ale zjistíte, že tohle není úplně standardní fotbal. Mario a jeho přátelé v nové hře sice prohánějí míč po hřišti, ale podle vlastních pravidel. Nebo spíše bez pravidel.

Dva týmy po pěti hráčích soupeří v aréně, která má trávník a dvě branky, ale stačí protihráče narazit na mantinel jako v hokeji a dostane ránu elektrickým šokem. Než se vzpamatuje, vy s míčem už dávno utíkáte pryč. Najednou vám pod nohy zajede Luigi skluz, za který by rozhodčí vytahoval žlutou kartu. Jenže tady žádný rozhodčí není. Naštěstí nehrajete za obyčejné fotbalisty, takže se skluzu vyhnete saltem, pak vyletíte deset metrů do vzduchu a kopnete do míče tak silně, že se změní v ohnivou kouli, kterou brankář nemá šanci chytit.

Video se připravuje ...

Hra Mario Strikers: Battle League chce pobavit • Zdroj: Nintendo

Přesně takhle vypadají zápasy v Mario Strikers. Je to zábavný arkádový fotbal s potenciálem bodovat na e-sportovní scéně podobně jako Rocket League. hru si snadno užijete s kamarády, ale propracovat se mezi nejlepší vyžaduje už složitější trénink a soustředění. Navíc si svou strategii můžete upravit výbavou pro jednotlivé hráče – z univerzála snadno uděláte střelce, z rychlíka tvrdého obránce, jak je libo.

Mario Strikers: Battle League se nesnaží o propracovaný fotbal jako FIFA, chce naopak bavit jednoduchou arkádou a jde jí to skvěle.

Platforma: Switch

nintendo.com


Teenage Mutant Ninja Turtles:

Shredder’s Revenge

Želvy Ninja se vrací Před 30 lety byly populární arkádové herny, ve kterých kralovaly takzvané mlátičky. Měli jste hrdinu, třeba karatistu nebo Batmana, se kterým jste procházeli z jednoho konce úrovně na druhý a bojovali proti lavinám nepřátel, které se na vás valily ze všech stran.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud