Videohry v ABC: Cursed to Golf, Wayward Strand, Pac-Man World Re-Pac

Videohry v ABC: Cursed to Golf, Wayward Strand, Pac-Man World Re-Pac
Sdílej
 
Hra Cursed to Golf je golf, jaký jste neviděli. Wayward Strand je netradiční adventura, kde čas hraje svou roli. V Pac-Man World Re-Pac se každou chvíli děje něco jiného. Čtěte recenze videoher v ABC.

Videohry v časopisu ABC č. 20/2022:

Cursed to Golf

Golf, jaký jste neviděli

Roguelike hry jsou žánr, ve kterém máte vždy jenom jeden pokus, a když se vám nepodaří, vrátíte se na začátek. Cursed to Golf toho využívá originálním způsobem, a sice zasazením do golfového prostředí. V roli Prokletého golfisty se ocitáte v golfovém očistci. Dostanete se do nebe nebo do pekla? To záleží na tom, jak vám půjdou odpaly. Pokud se vám bude dařit míčky dobře trefovat, postupně se z vás stane golfová legenda. Když ne, tak to musíte zkusit od začátku.

Video se připravuje ...

Cursed to Golf • Zdroj: Nintendo

A protože se odpaluje v nadpřirozeném světě, nadpřirozený je i samotný golf. Můžete míček vylepšovat: Třeba ho rozdělit na tři menší, abyste měli jistotu trefy nebo ho skrze prostorové brány teleportovat po hřišti. Proti vám budou stát nečekané překážky – sudy s dynamitem, díry s bodáky nebo třeba zubaté tlamy pekelných nestvůr. Díky tomu připomíná každá úroveň velké minigolfové hřiště. Cursed to Golf je hra plná nápadů, ale je obtížná. To může pěkně otrávit, o to lepší pocit ale po každém dobrém zásahu máte.

Platformy: PC, PLAYSTATION, XBOX, SWITCH

thunderfulgames.com


Wayward Strand

Vzducholoď plná tajemství

Psát do školního časopisu je někdy zábava, někdy velice vážná věc. Ale co kdybyste dostali za úkol napsat reportáž ze vzducholodi? Casey se na takovou výpravu vydala. Vzducholoď je to doslova, protože připomíná létající koráb s nemocnicí uvnitř. V nemocnici už vše probíhá zdánlivě normálně – jsou v ní doktoři, sestřičky i pacienti, ordinace, nemocniční pokoje i prostory pro odpočinek.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud