Videohry v ABC: Klonoa Phantasy Reverie Series a Endling

Videohry v ABC: Klonoa Phantasy Reverie Series a Endling
Sdílej
 
Hra Klonoa Phantasy Reverie Series: Klonoa se vrací! Novinka Endling staví na ochraně přírody a ohrožených druhů. Mrkněte na trailery recenze videoher z časopisu ABC č. 17/2022.

Videohry z časopisu ABC č. 17/2022:

Klonoa Phantasy Reverie Series: Klonoa se vrací

Devadesátá léta minulého století se nesla v duchu hopsání. Svět poznal postavičky jako Sonic, Crash Bandicoot nebo dráček Spyro. V jejich stínu trochu zůstal Klonoa, roztomilý tvor prozkoumávající snové světy. Slávě jiných hopsaček se hry s Klonoa nikdy nevyrovnaly, ale nabízely minimálně stejnou zábavu a v některých nápadech je překonávaly.

Klonoa Phantasy Reverie Series obsahuje remastery prvních dvou dílů z roku 1997 a 2001. Hrají se pořád stejně dobře, takže změny přišly hlavně v grafice. Pak už představuje jen pár úprav jako nastavení obtížnosti nebo možnost hrát ve dvou a při průchodu úrovněmi si navzájem pomáhat.

Video se připravuje ...

Klonoa Phantasy Reverie Series • Zdroj: Bandai Namco Entertainment America

Zatímco v jiných hopsačkách jdou nepřátelé většinou přímo po vás, v Klonoa si vás většina nevšímá a jen prochází či poletuje úrovněmi. Výzva tak nespočívá v postřehu, ale ve schopnosti si vše správně načasovat a proskočit nebo zaútočit v ten správný moment, což je příjemná změna v hratelnosti.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud