Videohry v ABC: Sonic Origins, Behind the Frame: The Finest Scenery, Rabbids: Party of Legends

Videohry v ABC: Sonic Origins, Behind the Frame: The Finest Scenery, Rabbids: Party of Legends
Sdílej
 
Sonic Origins je kompilace, která přináší první čtyři hry s Ježkem  Sonicem najednou. Hra Behind the Frame: The Finest Scenery vypráví příběh o malířce snažící se namalovat ten nejhezčí obraz pro galerii Rabbids: Party of Legends přináší, co od titulu s těmito králíky očekáváte: Humor, roztomilou grafiku a hlavně zábavu, Ábičko vyyzkoušelo nejlepší hry. Čtěte recenze ABC.

Videohry v časopisu ABC č. 16/2022:

Sonic Origins

Začátky ježka Sonica

První hry s ježkem Sonicem před třiceti lety změnily tehdejší plošinovky. Do žánru vstoupil extrémně rychlý pohyb hlavního hrdiny, úrovně připomínající závodní dráhy a mezihry vzbuzující pocit 3D prostoru. Sonic se stal okamžitou legendou. Sonic Origins je kompilace, která přináší první čtyři hry se Sonicem najednou.

Remasterované verze odpovídají dnešním plošinovkám: Podporují širokoúhlé obrazovky, nabízejí sníženou obtížnost díky nekonečnu životů a obsahují drobná vylepšení oproti původním dílům. Jedničku například můžete projít i s postavou Knucklese, ve dvojce je nová úroveň a tak dále.

Video se připravuje ...

Sonic Origins • Zdroj: Cenega

Celá hra je provázaná novými příběhovými animacemi, na které je radost koukat. Samozřejmě je možnost projít si hry tak, jak kdysi vyšly. To ocení především ti, kteří staré kousky se Sonicem nehráli. Přihlaste se, je tu někdo takový? Sonic Origins je povedený remaster původních her, nečekejte ale moc bonusového obsahu, s tím už si vývojáři tolik nevyhráli.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

origins.sonicthehedgehog.com


Behind the Frame: The Finest Scenery

Kouzelné obrázky

Behind the Frame: The Finest Scenery vypráví příběh o malířce snažící se namalovat ten nejhezčí obraz pro galerii. A protože namalovat obraz není jen tak, mezitím umělkyně sleduje své okolí – kočičku na parapetu, pána v okně na druhém konci dvorku, občas dodělává jiná plátna: obraz slunečnic, postav v poli nebo třeba roztomilou malbu své kočičky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud