Hry v ABC: Dragons: Legends of the Nine Realms

Hry v ABC: Dragons: Legends of the Nine Realms
Sdílej
 
Hra Dragons: Legends of the Nine Realms vznikla podle nového seriálu, který navazuje na sérii animovaných filmů Jak vycvičit draka. Jaká je? Dozvíte se v recenzi. A zahráli jsme si taky Ghostbusters: Spirits Unleashed nebo NHL 23.

Hry v ABC 25-26/2022:

Dragons: Legends of the Nine Realms

Dráčci v akci

Jak vycvičit draka je série populárních animovaných filmů. Přímo na ně navazuje animovaný seriál Dragons: The Nine Realms, který se nyní dočkal své videohry. Příběhově seriálu předchází, setkáte se s oblíbenými hrdiny i známými postavičkami.

V roli dráčka Thundera budete procházet tajuplným světem a hledat jeho ztracenou rodinu. Thunder ale nebude sám, přispěchají mu na pomoc kamarádi Plowhorn, Wu & Wei a Feathers. Každý se hraje trochu jinak.

Video se připravuje ...

Hra Dragons: Legends of the Nine Realms vznikla podle nového seriálu, který navazuje na sérii animovaných filmů Jak vycvičit draka • Zdroj: Nintendo of America/YouTube

Budete mezi nimi přepínat, abyste se dostali přes rozličné překážky a porazili nepřátele, na které platí pokaždé trochu jiná taktika. Navíc každý z draků postupem hry sílí a můžete jim vylepšovat vlastnosti. Zkrátka, vycvičíte si své draky. Novinka se hraje jako řada starších akčních adventur, budete prozkoumávat úrovně, hledat poklady, hopsat přes propasti a tak dále.

Pokud máte dračí filmy nebo seriál rádi, budete se bavit. Pokud na nich ale neujíždíte, tak jde o celkem běžný kousek.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

outrightgames.com

Ghostbusters: Spirits Unleashed

Chyťte ducha!

Kdo by neznal Krotitele duchů? Slavná série o chytání strašidel už se dočkala čtyř filmů, dvou seriálů a další se právě točí. S videohrami to bylo slabší, pár jich vyšlo, ale byly spíš průměrné až špatné.

Novinka Ghostbusters: Spirits Unleashed napravuje pověst. Jde o zábavnou akci pro více hráčů, kde s kamarády vytvoříte tým čtyř krotitelů. Společně se vydáte bojovat proti duchům strašícím po nocích v liduprázdných knihovnách, továrnách, skladech a dalších místech.

Video se připravuje ...

Kdo by neznal Krotitele duchů? Novinka Ghostbusters: Spirits Unleashed napravuje pověst her podle oblíbené filmové série • Zdroj: Ghostbusters/YouTube

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud