Videohry v ABC: Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection a Horizon Chase 2

Videohry v ABC: Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection a Horizon Chase 2
Sdílej
 
Sbírka her Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection je cesta časem. Horizon Chase 2 jedna z nejlepších her, které nabízí služba Apple Arcade. Zahráli jsme si je obě, čtěte recenze ABC.

Videohry v ABC č. 21/2020:

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Cesta časem s Želvami Ninja

Po nedávném úspěchu Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredders’s Revenge jsou tu Želvy Ninja znovu. Tentokrát se vypravíme časem zpátky, protože The Cowabunga Collection je sbírka her, které vycházely během 80. a 90. let. Celkem třináct kousků pokrývá prakticky celou éru arkádových mlátiček. Jsou tu hry z automatů i domácích konzolí a dojde i na tři černobílé díly, které vyšly na Game Boy. Hrají se sice trochu prkenně, ale vše vyváží atmosféra a pořádná nálož dobrodružství s oblíbenými postavami.

Video se připravuje ...

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection • Zdroj: PlayStation/YouTube

Nově jsou do her přidané dnešní samozřejmosti jako ukládání pozic, online multiplayer nebo možnost nastavit si ovládání podle sebe. Milovníky Želv Ninja určitě potěší virtuální muzeum s hromadou kreseb a dokumentů, se kterými vývojáři při práci na jednotlivých dílech pracovali. The Cowabunga Collection je doslova cesta časem. Na ovládání už sedl prach, ale zase si můžete projít hry, které se Želvami Ninja vycházely před více než čtvrt stoletím.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

konami.com


Horizon Chase 2

Závody za horizont

Existují závodní hry, které se snaží napodobit přesnou jízdu. Pak tu jsou naopak arkády, ve kterých můžete otlouct auto, jak chcete, a stejně dojedete do cíle. A pak je tu Horizon Chase – nesundáte nohu z plynu a jen svištíte kolem ostatních závodníků. Když před několika lety vyšel první díl, odkazoval ke klasice OutRun. Tam jste taky měli nablýskané sporťáky a uháněli po trati, která mizela kdesi za horizontem.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud