Videohry v ABC: Unpacking, Mini Motorways, Pac-Man Museum+, Apex Legends Mobile, Sonic Origins

Videohry v ABC: Unpacking, Mini Motorways, Pac-Man Museum+, Apex Legends Mobile, Sonic Origins
Sdílej
 
Hra Unpacking vás přesvědčí, že stěhování není nuda. Mini Motorways představuje dopravu jako hlavolam. Pac-Man Museum+ je pocta legendárnímu Pac-Manovi. Apex Legends má mobilní verzi a Ježek Sonic se vrací v Sonic Origins. Mrkněte na recenze videoher z časopisu ABC č. 13/2022.

Počítačové hry v časopisu ABC č. 13/2022:

Unpacking: Stěhování není nuda

Unpacking se dá zjednodušeně označit za simulátor stěhování. Máte několik prázdných místností a hromadu krabic, ze kterých postupně vybalujete věci a umísťujete je do polic, na stěny, do šuplíků a tak dále. Jenže to není celé. Unpacking je příběhová hra. Nikoho nevidíte, nečtete žádné texty, ale stejně se postupně seznamujete jak s hlavní postavou, tak s jejími kamarády či rodinou.

Video se připravuje ...

Hra Unpacking vás přesvědčí, že stěhování není nuda • Zdroj: Witch Beam

Časově se odehrává od 90. let do současnosti. Nejprve vybalujete věci v dětském pokoji, pak na školním internátu, v prvním vlastním bytě. A právě vybalované věci vám všechno prozradí. Například že hlavní hrdinka je dobrá fotbalistka, protože má trofej s kopačákem. Že byla v Austrálii, odkud si přivezla plyšovou koalu. Ráda poslouchá muziku, a tak si s sebou na kolej vzala mezi tou hrstkou věcí i plakát oblíbené kapely.

Životní příběh vaší postavy se v průběhu hry vyvíjí a po dohrání budete mít pocit, že ji znáte jako svoji vlastní kamarádku. Unboxing je klidná a příjemná hra. Nikam se nežene, nehraje se ani na čas ani na body. Prostě vás nechá všechno si prozkoumat a užít si příběh skrze objevování.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

unpackinggame.com

Mini Motorways: Doprava jako hlavolam

Pokud máte rádi logické hry, kde musíte propojovat související body a zároveň udržet na obrazovce pořádek, Mini Motorways je přesně pro vás. Jde o pokračování hry Mini Metro, jen se místo podzemní dráhy staví silnice. Představte si město se dvěma druhy budov – garáže a sklady. V garáži čekají auta, která potřebují zajet do skladu pro zboží. Aby k tomu ale došlo, musíte obě budovy nejprve propojit silnicí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud