Videohry v ABC: Destroy All Humans 2, Kirby’s Dream Buffet, Rumbleverse, Two Point Campus

Videohry v ABC: Destroy All Humans 2, Kirby’s Dream Buffet, Rumbleverse, Two Point Campus
Sdílej
 
Hra Destroy All Humans 2 – Reprobed je hra vtipná, veselá a plná barev. Kirby’s Dream Buffet je party hra odehrávající se ve světě lahůdek a laskomin. Rumbleverse chce být nástupcem Fortnite! Nebo si postavte školu ve Two Point Campus... Zahráli jsme si. Čtěte recenze ábíčka.

Videohry v časopisu ABC č. 19/2022:

Destroy All Humans 2 – Reprobed

Naštvaný mimozemšťan

Po patnácti letech přichází remake Destroy All Humans 2. Tato série kdysi postavila žánr sci-fi her trochu na hlavu. Poprvé jste totiž hráli za mimozemšťana bojujícího proti lidem a odpalovali jste z létajícího talíře vojenské základny, vysílače nebo třeba sochy vojevůdců. Důležitá ale byla legrace, nic se zde nebralo vážně.

Video se připravuje ...

Destroy All Humans! 2 - Reprobed • Zdroj: THQ Nordic

Hlavnímu hrdinovi Cryptovi sovětská KGB zničila létající talíř, a tak se naštvaný mimozemšťan vydal za pomstou. Cestou si humorem podmaní řadu postaviček a sem tam zase odpálí nějakou základnu. Crypto v novém dílu procestuje celý svět od Tokia po San Francisco a dokonce se podívá i na Měsíc.

Patnáctiletá pauza mezi původním dílem a remakem je znát a nejde jen o hezčí grafiku. Propracovanější je i fyzika, hroutící se budovy se rozpadají doslova cihlu po cihle a mnohem lépe jsou rozpohybované postavy. Destroy All Humans 2 – Reprobed je hra vtipná, veselá a plná barev.

PLATFORMY: PC, PLAYSTATION 5, XBOX SERIES X/S

destroyallhumansgame.com


Kirby’s Dream Buffet

Kdo víc mlsá, zvítězí

Nedávno vyšla hopsačka Kirby and the Forgotten Land a už tu máme růžového buclíka znovu. Tentokrát přináší hru malou jako jednohubka, protože Kirby’s Dream Buffet je party hra odehrávající se ve světě lahůdek a laskomin. Na začátku máte Kirbyho se třemi jedlíky na jedné startovní čáře. Společně budete procházet sérii miniher stylizovaných do velkého hodování.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud