Videohry v ABC: Hardspace: Shipbreaker a Paw Patrol: Grand Prix

Videohry v ABC: Hardspace: Shipbreaker a Paw Patrol: Grand Prix
Sdílej
 
Videohra Hardspace: Shipbreaker je netradiční sci-fi smrsknutá jen na příběh dělníka rozebírajícího vraky vesmírných lodí. Paw Patrol: Grant Prix je ideální rodinná hra se vstřícným přístupem k těm, kteří jinak moc nehrají. Čtěte recenze časopisu ABC.

Videohry v časopisu ABC č. 23/2022:

Hardspace: Shipbreaker

Poklady ve stavu beztíže

Pokud vás zajímá vesmír a fyzika, tato hra je pro vás jako dělaná. Stanete se dělníkem s plazmovým hořákem a úkolem rozebírat vraky vesmírných lodí. Jednotlivé díly pak ve stavu beztíže odhazujete do příslušných sběrných šachet. Třeba takový reaktor musíte rychle odmontovat a odeslat do zabezpečeného silového pole, ale zase křesla stačí v klidu odpojit a odhodit do jiné šachty.

Video se připravuje ...

Videohra Hardspace: Shipbreaker je netradiční sci-fi • Zdroj: Focus Entertainment/YouTube

Lodě se střídají, aby prozkoumávání nebyla nikdy nuda. Napětí spočívá v míře vaší nešikovnosti: Stačí plazmou omylem říznout do potrubí s pohonnými látkami nebo kabelů s elektřinou a můžete začít znovu, protože následná exploze všechno zničí. Hardspace: Shipbreaker je netradiční sci-fi smrsknutá jen na příběh dělníka rozebírajícího vrak. Nápadů má na rozdávání a atmosféru vynikající. Technicky orientovaným hráčům ji doporučujeme.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox

hardspace-shipbreaker.com


Paw Patrol: Grand Prix

Závodníci z Tlapkové patroly

Grand Prix se dá doporučit jen fanouškům seriálu Tlapková patrola. Jde totiž o závody motokár, což je žánr, který má úplně jiné hvězdy. Například skvělou Crash Team Racing nebo nepřekonatelné Mario Kart. Paw Patrol: Grand Prix od nich slušně opisuje. Hraje se prakticky stejně, jen má trochu pomalejší tempo a na tratích není tolik překážek.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud