Frozen Flame: Recenze survival a RPG hry v otevřeném světě

Frozen Flame: Recenze survival a RPG hry v otevřeném světě
Sdílej
 
Frozen Flame kombinuje prvky survival a RPG. V otevřeném světě budete plnit úkoly a postupovat příběhem, zároveň se staráte, aby vaše postava měla kde bydlet a co jíst. Plus recenze her The Last Clockwinder a Power Chord.

Hry v ABC 5/2022:

Frozen Flame

V dračí zemi

Magická země Arcana umírá. Kdysi významné dračí království přišlo o mocné pány. Zůstalo jen pár hrdinů obdařených silou Zmrzlého plamene. Stanete se jedním z nich s úkolem odvrátit postupující zkázu a zachránit svět.

Frozen Flame kombinuje prvky survival a RPG. V otevřeném světě budete plnit úkoly a postupovat příběhem, zároveň se staráte, aby vaše postava měla kde bydlet a co jíst. Je jen na vás, jak si to zařídíte.

Můžete postavit dům u řeky i na horách, budovat mosty přes údolí a celkově se starat o to, aby se v Arcaně dalo lépe žít. To je sice zábava, ale ta druhá část, dobrodružství, díky nepropracovaným soubojům a toporným nepřátelům trochu skřípe.

Frozen Flame je ale otevřená hra, do které vývojáři postupně přidávají další obsah a opravují chyby, takže za pár měsíců bude jistě vynikající.

PLATFORMA: PC

frozen-flame.com

The Last Clockwinder

Kouzelná dílna pro virtuální realitu

Představte si dílnu plnou robotů a oživlých rostlin, ve které do všelijakých nádob a nádrží házíte součástky nebo v nich lisujete ovoce. Do první nádrže hodíte malinu, do druhé přidáte gumový roztok a ze třetí vám vyjede bonbon.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud