Storyteller: Staňte se vypravěčem - recenze origo hry

Storyteller: Staňte se vypravěčem - recenze origo hry
Sdílej
 
Logická hra Storyteller patří mezi nejoriginálnější kousky za dlouhou dobu. Jak se stát vypravěčem odhaluje recenze ábíčka. Zahráli a vyzkoušeli jsme si i GrimGrimoire OnceMore, Pupperazzi nebo Deck 'Em.

Hry v časopisu ABC:

Storyteller

Staňte se vypravěčem

Logická hra Storyteller patří mezi nejoriginálnější kousky za dlouhou dobu. Představte si puzzle, kde dílek za dílkem skládáte komiksový příběh. Máte například zadání: Statečný mladík zažene upíra. Do šesti prázdných okének pak budete vkládat postavy a předměty tak, abyste zadaný příběh odvyprávěli.

Začíná to jednoduchými úkoly – princ potká princeznu, vlk v lese vystraší holčičku a tak dále. Postupně ale budete skládat složitější příběhy od pohádek po detektivky. Neexistuje jediné řešení, děj se dá odvyprávět různými cestami a s odlišnými postavami.

Pocit obrázkových příběhů umocňuje, že jsou vyprávěny bez textu a musíte si poradit jen němými postavami, jejich výrazy a předměty, kterými je obklopíte. Hru si tak užije každý, i když mu třeba zrovna angličtina moc nejde.

PLATFORMY: PC, SWITCH

annapurnainteractive.com

Quest Pro: Vyzkoušeli jsme brýle nejen pro VR

Quest Pro: Vyzkoušeli jsme brýle nejen pro VR

GrimGrimoire OnceMore

Kouzelnice na výpravě

V remasteru 15 let staré strategie GrimGrimoire se v roli čarodějky Lillet vydáváte na výpravy do kobek pod kouzelnickou školou, abyste plnili rozmanité zkoušky a úkoly. Přivoláváte si na pomoc magické pomocníky jako víly, jednorožce nebo skřítky, kteří většinu práce odvedou za vás. Sbírají poklady, bojují proti nepřátelům či léčí ostatní pomocníky.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud