Deliver Us Mars: Všechny krásy a tajemství rudé planety ve hře

Deliver Us Mars: Všechny krásy a tajemství rudé planety ve hře
Sdílej
 
Ve hře Deliver Us Mars narazíš na všechny krásy a tajemství rudé planety. Vyzkoušeli jsme to a v recenzi zjistíš, jak to dopadlo. Plus ábíčko otestovalo taky hry Pathcraft, Powerwash Simulator a Inkulinati.

Hry v ABC 6/2023:

Deliver Us Mars

Kathy Johannson je mladá kosmonautka, jejíž otec se nedávno ztratil během mise na Mars. Šlo o důležitou výpravu, neboť měla odpovědět na otázky ohledně budoucnosti Země. Kathy se proto vydává na Mars s cílem najít tátu a možná i zachránit naši planetu. Deliver Us Mars je 3D adventura odehrávající se na povrchu Marsu, který se nám představí v nečekaných podobách od klasické rudé pustiny až po ledové pláně.

Prostředí je krásné, ale trochu smutné: Nacházíte zbytky vybavení, stanů a budov vědeckých laboratoří bez živé duše. Co se tu stalo, proč a kam všichni zmizeli? To už musíte zjistit sami prozkoumáváním mapy a luštěním hádanek.

Nejde o žádné divoké sci-fi, naopak se hra drží představ, jak asi bude vypadat technika, se kterou na Mars první lidé přiletí. Příběh Deliver Us Mars by se mohl klidně brzy odehrát ve skutečnosti, o to napínavější hra je, i když akce tu moc nenajdete.

PLATFORMY: PC, PlayStation, Xbox

deliverusmars.com

Surviving Mars: Kolonizujte Mars!

Surviving Mars: Kolonizujte Mars!

Pathcraft

Stavitelé cest

Pokud vás baví Minecraft, ale rádi byste spíše luštili hlavolamy než prozkoumávali jeskyně, Pathcraft vás bude zajímat. Kostičku za kostičkou stavíte cestu pro robůtka, který potřebuje projít z jednoho konce úrovně na druhý.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud