Tchia: Úchvatná hra o prozkoumávání tropického souostroví

Tchia: Úchvatná hra o prozkoumávání tropického souostroví
Sdílej
 
Tchia je úchvatná hra o prozkoumávání tropického souostroví. Předlohou pro její tajemný svět se stalo jedinečné prostředí Nové Kaledonie. Více v recenzi ABC. Plus Escape From The Red Planet, Ray’z Arcade Chronology a Brok the Investigator.

Hry v ABC:

Tchia

Kouzlo Tichého oceánu

Nová Kaledonie je souostroví v Tichém oceánu. Díky tropickému podnebí a izolaci od zbytku světa zde vzniklo unikátní přírodní prostředí, jaké nenajdete nikde jinde. Právě Nová Kaledonie byla předlohou pro tajemný svět, který budete prozkoumávat. Prakticky všude se dá vylézt a něco najít – od vrcholků hor až po dna tůněk.

Vaše postava, dívka Tchia, má jedinečnou vlastnost. Umí se vtělit do místních zvířat i předmětů. Potřebujete přeletět horu? Stačí vstoupit do nedaleko poletujícího racka. Chcete se rychle vrátit do vesnice? Proměňte se v kokos a skutálejte se do údolí.

Podobných nápadů je hra plná a nepřestává překvapovat, co vše je možné. Tchia je úchvatná hra o prozkoumávání tropického souostroví. Není moc těžká a souboje jsou trochu do počtu. O to více si užijete roli badatele na výpravě za nepoznanou přírodou.

PLATFORMY: PC, PLAYSTATION

awaceb.com

Coral Island: Virtuální záchrana životního prostředí

Coral Island: Virtuální záchrana životního prostředí

Escape From The Red Planet

Marťané útočí

Escape From The Red Planet patří do kategorie tower defence, tedy žánru, kde bráníte malé území před nekonečnými lavinami nepřátel. V tomto případě hájíte havarovanou raketu na Marsu. Pár metrů od ní rozestavíte věže, pasti a poplašné systémy a pak budete kmitat, abyste se ubránili před Marťany, než pro vás přiletí záchrana.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud