The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Link má zase co na práci!

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - Link má zase co na práci!
Sdílej
 
Nová Zelda začíná tam, kde skončila předchozí Breath of the Wild. Link má zase co na práci. Tears of the Kingdom je ve všech směrech stejně skvělý kousek jako jeho předchůdce a přidané novinky zážitek ještě vylepšují. Více v recenzi ABC.

🎮 Hry v ABC:

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Stavitel Link

Sláva, pokračování jednoho z nejlepších titulů na Switch je tady! Nová Zelda začíná tam, kde skončila předchozí Breath of the Wild. Království Hyrule je zachráněno, ale objev prastaré civilizace zaplnil zemi potvorami připomínajícími oživlé roboty. A protože zmizela i princezna Zelda, náš hrdina Link má zase co na práci.

Tears of the Kingdom je ve všech směrech stejně skvělý kousek jako jeho předchůdce a přidané novinky zážitek ještě vylepšují. Nejvýraznější je možnost stavět si všelijaké konstrukce a vozítka. Pokácíte tři stromy, kmeny magickou hmotou slepíte dohromady a máte vor. Když ovšem na záď přidáte baterií poháněnou vrtuli, z voru se stane motorový člun.

Fantazii se meze nekladou, můžete experimentovat a stavět, co vás napadne. Je to taková zábava, že se dá snadno zapomenout na ztracenou princeznu a jen zkoušet vynalézat. Tears of the Kingdom přináší nápaditou hratelnost a příběh na desítky hodin. A další desítky můžete strávit vynalézáním.

PLATFORMY: Switch

zelda.com

Star Wars Jedi Survivor: Jako filmové Hvězdné války!

Star Wars Jedi Survivor: Jako filmové Hvězdné války!

Crash Team Rumble

Crash v aréně

Populární série s Crashem Bandicootem se dočkala nového titulu. Nejde ovšem o pokračování, ale odbočku v podobě PvP klání. Dva týmy po čtyřech hráčích vběhnou do arény a snaží se nasbírat více ovoce než soupeř. K tomu jim pomáhají nejen jejich unikátní schopnosti, ale i bonusy a vylepšováky rozmístěné různě po mapě.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud