Star Wars Jedi Survivor: Jako filmové Hvězdné války!

Star Wars Jedi Survivor: Jako filmové Hvězdné války!
Sdílej
 
Po hře Star Wars Jedi: Fallen Order přichází pokračování Survivor. Novinku provází Síla! Díky nádherné grafice, napínavému příběhu a zajímavým postavám je Survivor epický zážitek na úrovni Star Wars filmů.

Hry v ABC:

Star Wars Jedi: Survivor

Ať vás provází Síla

Čtyři roky po Star Wars Jedi: Fallen Order přichází pokračování Survivor. Cal Kestis se dal do partyzánského boje proti Impériu, když tu narazí na tajnou informaci: Kdesi v galaxii je opuštěný starý chrám, v němž by šlo založit útočiště pro prchající a schovávající se rytíře Jedi. Zbývá jen objevit cestu.

Survivor se hraje podobně jako předchůdce, jednotlivé mapy už ale nejsou tak složité. Přibyla hromada vedlejších úkolů a aktivit včetně obřích hlavolamů v podobě zapomenutých svatyní, což dobře známe třeba ze série Zelda. Předmětů na sbírání a následnou úpravu je tu možná až moc od rukojetí světelných mečů až po Calovy vousy.

Souboje jsou propracovanější, tvůrci hry se pečlivě věnovali jednotlivým technikám světelného meče. To hraje roli v obtížnosti – na lehkou projdete do konce s mačkáním jednoho tlačítka na útok, ale na nejtěžší už hraje roli každý výpad i úkrok. Díky nádherné grafice, napínavému příběhu a zajímavým postavám je Survivor epický zážitek na úrovni Star Wars filmů.

PLATFORMY: PC, PlayStation, Xbox

ea.com

Star Wars: Klonové války - Pomoz Obi-Wanovi zachránit galaxii

Star Wars: Klonové války - Pomoz Obi-Wanovi zachránit galaxii

Life of Delta

Robůtek na cestách

Delta je malý servisní robůtek, který hledá ztraceného kamaráda. Na cestě potká řadu zajímavých postav, další přátelské roboty i podivuhodná zvířata. A protože sám kvůli velikosti i servisním účelům moc nezmůže, není to zkrátka žádná bojová mašina, bude si muset poradit různými triky a kličkami.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud