Ve hře Star Trek Prodigy: Supernova ztroskotáš na cizí planetě

Ve hře Star Trek Prodigy: Supernova ztroskotáš na cizí planetě
Sdílej
 
Podle animovaného seriálu Star Trek: Prodigy vznikla hra s podtitulem Supernova, ve které ztroskotáš na cizí planetě. Pobaví? Ano! Zahráli jsme si taky Dave the Diver, Sonic Frontiers a Mario + Rabbids: Sparks of Hope. Recenze ABC a videa tady.

Hry v ABC 1/2023:

Star Trek Prodigy: Supernova

Vesmírní trosečníci

Star Trek už se vysílá desítky let, během kterých se dočkal i animovaných seriálů. Vloni měl premiéru Prodigy (Fenomén) o partě mimozemských teenagerů, kteří v ukradené lodi utíkají před svými vězniteli a vytvoří nečekanou posádku i sehraný tým. Ve hře Supernova loď havaruje na tajemné planetě. Vaším úkolem bude nejprve najít roztroušenou posádku a pak se pokusit s lodí znovu odletět – ale pozor, na planetě nejste sami.

Video se připravuje ...

Ve hře Star Trek Prodigy: Supernova ztroskotáš na cizí planetě • Zdroj: Nintendo

Hra nabízí jednoduché ovládání a přímočaré úrovně, takže svižně odsýpá. Vynikající jsou puzzle, které jsou postupem hry složitější a s novými možnostmi, máte stále nad čím dumat. Naopak souboje jsou podobné a rychle se ohrají.

Výhoda Supernovy je, že nemusíte znát svět Star Treku, abyste si hru užili. Naopak, je to pěkný způsob, jak s kouzelným světem vesmírných výprav seznámit kamarády nebo sourozence, kteří o Star Treku nikdy neslyšeli. Žádnou velkou výzvou ale hra není, má hlavně pobavit stejně jako animovaný seriál Prodigy.

Platformy: PC, PlayStation, Xbox, Switch

outrightgames.com

Dave the Diver

Lovec lahodných pokladů

Příběhů o potápěčích nořících se do mořských hlubin už jsme slyšeli hodně, ale víte o někom, kdo by nasazoval krk kvůli restauraci? Dave je přesně takový chlapík. Aby jeho sushi restaurace prosperovala, musí se vydávat pod hladinu lovit ty nejlahodnější ryby v celém moři.

Dave the Diver v sobě kombinuje dva žánry. Obchodní strategii, kde musíte udržet v chodu restauraci, a akci pod mořem. První část není moc zajímavá a spíš než zábavu nabízí příběhové pojítko hry. Části pod hladinou, to už je jiná. Moře je plné nebezpečí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud