Gotham Knights: Co si počít bez Batmana?

Gotham Knights: Co si počít bez Batmana?
Sdílej
 
Jednou to muselo přijít. Batman padl v boji. Co si počne jeho město bez Temného rytíře? To zjistíš ve hře Gotham Knights, kde hraješ za Robina, Nightwinga, Batgirl a Red Hooda. Jaké to je? Prozradí recenze ABC. A zahráli jsme si taky

Hry v ABC 3/2023:

Gotham Knights: Co si počít bez Batmana?

Jednou to muselo přijít. Batman padl v boji se svým věčným soupeřem Ra’s Al Ghulem, konec potkal i komisaře Gordona a je otázkou času, kdy si všichni padouši v Gothamu uvědomí, že jim nikdo nebrání v cestě. Skutečně nikdo? Tak to zapomínáte na čtveřici Robin, Nightwing, Batgirl a Red Hood – nové rytíře Gothamu!

Video se připravuje ...

Gotham Knights: Co si počít bez Batmana? • Zdroj: DC/YouTube

Gotham Knights se hraje stejně jako předchozí hry s Batmanem. Máte město plné úkolů či hádanek a je jen na vás, kam se vydáte. Gotham vypadá nádherně a zatím v žádné hře nebyl tak stylový. Mezi hlavními hrdiny se můžete přepínat a jejich styl hraní se liší: Někdo se hodí na plíživé mise, jiný zase umí rozdávat pořádné rány.

Skvělý je multiplayer, ve kterém můžete s kamarády vytvořit superhrdinský tým. Bohužel bez Batmana v hlavní roli to ale není úplně ono. Zaprvé měly předchozí díly napínavější příběh, zadruhé se do nových postav nevžijete tolik jako do temného rytíře. Přesto stojí Gotham za návštěvu. A nebojte, Alfred vám bude nadále po boku.

PLATFORMY: PC, PLAYSTATION, XBOX

gothamknightsgame.com

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

SpongeBob opět válí

Hrdina kresleného seriálu SpongeBob je zpátky ve hře. Zatímco předchozí Battle for Bikini Bottom Rehydrated byla tak trochu obyčejná hopsačka, The Cosmic Shake už připomíná seriálová dobrodružství v plné síle. Podíváte se na Divoký západ, do pravěku i do tajemné knihovny. Podle stylu úrovně mění SpongeBob (i ostatní oblíbené postavičky) kostýmy, grimasy i hlášky.

The Cosmic Shake nabízí nápaditou hratelnost a vaši hrdinové znají víc způsobů, jak se s nepřáteli i překážkami vypořádat. Povedly se souboje s bossy, ve kterých se často neobejdete bez taktiky a využívání okolního prostředí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud