Chytré hodinky Redmi Watch šokují! Levné a nadupané

Chytré hodinky Redmi Watch šokují! Levné a nadupané
Sdílej
 
S novými telefony Redmi Note 12 přišly na trh levné chytré hodinky Redmi Watch 3. Ábíčko je vyzkoušelo a zjistilo, že u nich je výbava a zpracování vzhledem k nízké ceně doslova šok. Plus recenze mobilu, deskové hry Španělsky hravě, kamera Niceboy Vega X 8K a stavebnice Electronics Laboratory.

Hračky v ABC:

CHYTRÉ HODINKY

Redmi Watch 3

S novými telefony Redmi Note 12 přišly na trh levné chytré hodinky Redmi Watch 3 s doporučenou cenou 2199 Kč. U nich je výbava a zpracování vzhledem k nízké ceně doslova šok. Hodinky se v mnoha směrech mohou rovnat s modely v cenové hladině mezi pěti a deseti tisíci korunami.

Mají přesný a skvěle čitelný 1,75" displej AMOLED, kovový rámeček a silikonový řemínek. Na displeji můžete volit více než 200 ciferníků. Hodinky jsou vodotěsné do pěti atmosfér a mají vestavěnou GPS s podporou pěti hlavních satelitních systémů určování polohy.

Pro sport máte k dispozici 121 režimů, přičemž šest hlavních se automaticky rozpozná. Přístroj monitoruje množství kyslíku v krvi, srdeční tep, spánek a dalších zdravotní funkce. Vyzkoušená výdrž je až sedm dní.

SHRNUTÍ: Chytré hodinky s mnoha funkcemi, výborným displejem i výdrží baterie.

ZAPŮJČIL: Xiaomi

Quest Pro: Vyzkoušeli jsme brýle nejen pro VR

Quest Pro: Vyzkoušeli jsme brýle nejen pro VR

MOBIL

Redmi Note 12 5G

Řada telefonů Redmi Note představuje jedny z nejoblíbenějších telefonů pro mladé uživatele vůbec. Letos přicházejí modely s číslovkou 12. V celé rodině jsou čtyři a my jsme si pro test vybrali druhý nejlevnější Redmi Note 12 5G s doporučenou cenovkou 6999 Kč.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud