Praha ožije Cirkusem: 13. – 14. února

Praha ožije Cirkusem: 13. – 14. února
Sdílej
 
V sobotu 13. února a v neděli 14. února 2010 propukne v hlavním městě show, kterou Česká republika již dlouho nezažila. V Incheba Aréně v pražských Holešovicích se totiž devět soutěžních týmu v rámci prvního ročníku Mezinárodního festivalu cirkusového umění Cirkus Cirkus a utkají mezi sebou o vítězství.

 

„V Incheba Aréně se českému publiku představí vůbec poprvé cirkusoví umělci, kteří patří mezi světovou špičku svého umění. Dali jsme si na výběru soutěžících opravdu záležet. Jsem velmi potěšen, že se nám podařilo zajistit taková vystoupení jako je drezůra slonu z Německa, drezůra lachtanů z Velké Británie, unikátní vystoupení bizonů, které ve světě nemá obdoby, ale také show skakáčů z Maroka,“ vysvětluje jednotlivé části nabitého programu prezident festivalu Artur Kaiser.

 

Diváci budou moci shlédnout také hvězdnou, VIP a mediální porotu, která bude jednotlivé výkony soutěžících hodnotit a na konci sobotního odpoledne a večera vyhlásí vítěze festivalu Cirkus Cirkus. Během soboty se také udělí další trofeje festivalu např. Cenu diváků, o které bude rozhodovat samotné publikum svým potleskem, který se bude měřit pomocí decibelometru. Dále pak Cena novinářů,Cena za celoživotní přínos české cirkusovému umění nebo Cena prezidenta festivalu.

 

 

Všemi představeními bude provázet známý moderátor a zpěvák Petr Vondráček. Do poroty usedne řada světově známých cirkových agentů a ředitelů zahraničních cirkusů jako je Alexander Nicolodi (Itálie), Boris Senking ( Německo), Mirela Veress (Rumunsko), Are Arnardo, ( Norsko) a mnoho dalších, z českých osobností spojených s cirkusem.

 

CO Mezinárodní přehlídka cirkusového umění – Cirkus Cirkus

KDY 13. a 14. února 2010

KDE Incheba Aréna, Praha Holešovice

ZA KOLIK 350 Kč v předprodeji, na místě 750 Kč

DALŠÍ INFO na www.cirkuscirkus.cz

Klíčová slova:
co kdy kde, cirkus