POZOR! Black Eyed Peas vystoupí v Praze

POZOR! Black Eyed Peas vystoupí v Praze
Sdílej
 
Americká hip-hopová skupina Black Eyed Peas vyjela krátce po vydání svého nejnovějšího alba na světové turné – The E.N.D. World Tour. V rámci tohoto turné zavítá vůbec poprvé i do České republiky.

 

Energií nabité turné
Název světové tour BEP je odvozen od jejich aktuálního alba The E.N.D., což překvapivě neznamená konec, ale The Energy Never Dies a dá se přeložit jako: energie se nikdy nevyčerpá. Turné odstartovalo v září v Japonsku, v říjnu následovala Austrálie a Nový Zéland, v únoru až dubnu přijde na řadu Severní Amerika a v květnu se svých oblíbenců dočkají i obyvatelé starého kontinentu.

 

Black Eyed Peas si s sebou přivezou i olbřímí podium s molem předsunutým až doprostřed arény, které na jednu stranu umožní bezprostřední kontakt kapely s publikem, na druhou stranu však sníží kapacitu plochy na stání na pouze 3500 diváků. Obří rozměry podia sníží kapacitu i v ostatních podlažích O2 areny.

 

Black Eyed Peas •  Universal Music

Kdo jsou Black Eyed Peas
Kapela BEP vznikla v roce 1995 a od roku 2003 hraje v následující sestavě: multiinstrumentalista will.i.am, zpěvák apl.de.ap, rapper Taboo a zpěvačka Fergie. Album The E.N.D. je v pořadí již jejich páté. Mezi nejznámější skladby BEP patří hity jako Shut Up, Lets Get It Started, Don’t Lie, My Humps, Pump It nebo letní megahit I gotta Feeling.

 

BEP mají na svém kontě i pěknou řádku ocenění včetně třech Cen Grammy. Hned šest želízek v ohni v podobě nominací mají BEP i na Grammy za rok 2009, které se budou v Los Angeles rozdávat 31. ledna 2010.

 

Pořadatelem pražského koncertu Black Eyed Peas je ve spolupráci s agenturou AEG Live vlastník a provozovatel O2 areny společnost BESTSPORT.

 

Vstupenky v cenách od 1090, - Kč se na terminálech Sazka v prodeji od pátku 22. ledna, www.sazkaticket.cz

 

CO koncert Black Eyed Peas

KDY 16. května 2010, Ve 20:00

KDE O2 arena v Praze