Gamesy v ABC 2/2018: Ylands + Destiny 2

Gamesy v ABC 2/2018: Ylands + Destiny 2
Sdílej
 
V ABC 2/2018 píšeme o gamesách Ylands a Destiny 2. Podívejte se, o co jde!

Ylands

Hra dle vašeho scénáře

V podstatě jsou dva typy hráčů. Jedni si rádi zahrají, co jim vymyslel někdo jiný. Druzí naopak všechno vytváří podle vlastních pravidel. A právě pro ně je tady Ylands. Nemáte žádný scénář, nic není pevně dané a žádný z hráčů nebude mít totožnou zkušenost. Ylands je takovým mixem mezi Minecraftem a hrami o přežití, jako je třeba ARK: Survival Evolved.

Objevíte se na opuštěném ostrově. Je třeba ho prozkoumat a prohledat, co se dá. Přitom najít plány pro výrobu nástrojů, posbírat suroviny nebo sestavit nějaké to zařízení. A s trochou štěstí vyrazit na loďce prozkoumávat okolní ostrovy. Toho, co je možné dělat ve Ylands, je spousta. Ale jak už jsme říkali, o zábavu se tu skutečně musíte postarat sami. Tedy většinou.

Platforma – PC

ylands.net

 

Destiny 2: Curse Of Osiris

Vzhůru na Merkur

Nedávno jsme psali o dlouho očekávaném pokračování hry Destiny. Tři měsíce po vydání tvůrci přišli s dalším obsahem pro věrné fanoušky. Nese název Curse of Osiris a zavede nás na planetu Merkur. Svého času to bylo krásné místo plné bujné zeleně. Pak se ale objevili takzvaní Vex  – napůl roboti, napůl monstra – a změnili planetu k nepoznání. Přesto je stále naděje. Musíte se spojit s legendární postavou tajemného Osirise a zachránit, co se dá.

Nebudeme zapírat, že příběhová kampaň není zrovna nejzábavnější, navíc trvá jenom dvě hodiny. Ale nové prostředí je zajímavé a není to jediné, co Curse of Osiris nabízí. Máte také hromadu nových zbraní, brnění a řadu dalších možností, jak se vyřádit. Za zmínku rozhodně stojí raidy – mise, které musíte plnit s přáteli nebo se skupinou dalších lidí.

Platformy – Xbox One, PS4, PC

destinythegame.com/expansion1

Více o obou hrách v ABC 2/2018

ABC uvádí: Nejlepší videohry roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší videohry roku 2017

Lego Marvel Super Heroes 2: LEGO kostky navštívily komiks - podruhé!

Lego Marvel Super Heroes 2: LEGO kostky navštívily komiks - podruhé!

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

Klíčová slova:
destiny, gamesy, videohra, zábava, Ylands
 

Články odjinud