Dovolená v korunách stromů

Dovolená v korunách stromů
Sdílej
 
Znáte ten pocit, když se ocitnete úplně sami v lese? Hluk velkoměsta vystřídá ticho. Jediné, co uslyšíte je šum bublajícího splavu na nedaleké řece, švitoření ptáčků v korunách stromů a praskání větviček v mlází, kde se protahuje ježek.

 

Asi každý zatouží po takové idylce. Říkáte si, že je to jenom pohádka? Mohu vás ujistit, že není. Dokonce se tady můžete ubytovat a strávit tak hezké a klidné chvilky. Daleko od všeho toho stresu a problémů každodenního života. A při tom co by kamenem dohodil od Prahy.

Nebojte se a pojďte dál! 

Po zdolání několika schodů Vás uchvátí výhled na okolí. Les máte jako dlani, kam jenom dohlédnete. Hopkající zajíci, pasoucí se srnky či datlí ťukání není tady ničím výjimečným.

Představte si vítat den či se s ním loučit v sedmi metrech nad zemí se šálkem výborné kávy nebo sklenkou vína a milující osobou po boku.

Hezká představa to je, co?

 

Živé mrakodrapy: Výlet do bydlení budoucnosti

Živé mrakodrapy: Výlet do bydlení budoucnosti

Navíc ten klid, ten je k nezaplacení!

Posezení pro chvíle pohody Vás naladí na tu správnou notu. Tak proč tady nestrávit svůj volný čas?

Česku je takových domů na stromech velmi poskrovnu. Teď myslím samozřejmě ty k pronájmu. Mnoho soukromníků si totiž své stromové domy velmi chrání a považuje. Je to pro ně taková „oáza klidu“. Tento se nachází v půvabné oblasti Sázavska.

Kdo nic takového nezažil, o hodně přichází

Už naši prapředkové čerpali energii z přírody. Není na tom nic zvláštního, když se v dnešním uspěchaném světě uchylujeme zpět do klidu a bezpečí přírody. 

Pobyt je vhodný nejen pro zamilované páry, ale také pro rodiny s dětmi.

V takovém ráji je škoda, aby se děti koukaly do telefonů a tabletů. Pobyt a hry na čerstvém vzduchu zaručeně vašim ratolestem prospěje. Tak rychle oprášit hry z dětství a zábava na celé odpoledne je na světě.

 

Stromy on-line: Tajný internet pod zemí

Stromy on-line: Tajný internet pod zemí

Aktivní odpočinek

Pro milovníky aktivního odpočinku se v lokalitě kolem Sázavy nachází spousta možností k výletování. Výlety na kolech, tenisový duel či procházka kolem řeky Sázavy vás okouzlí.

Večerní procházka Sázavskou přírodou či táborák s vůni právě opečených špekáčků je správnou tečkou dne. Za zvuku kytary pak vše vypadá ještě kouzelněji. Tma se pomalu blíží, ale to nikomu nevadí. Dětem se pomalu zavírají víčka a vy si můžete užít i trochu té romantiky.

Oáza stromového domu

Jako mávnutím kouzelného proutku můžete i vy prožít své chvíle klidu v oáze stromového domu v Posázaví. Stačí se jen přihlásit na www.stromhouse.cz. Kromě možností rezervace a ceny se tady dozvíte také spoustu užitečných informací o možnostech ubytování, službách či výletech po okolí.

Pro dopravu z nedaleké Prahy můžete využít legendární Posázavský pacifik nebo příměstský autobus. Volba je jen na vás. S Posázavským pacifikem zažijete nostalgii a cestu za poznáním či zážitky. Tak honem nastupovat! „Huhůů!“

 

Galerie: Nejstarší stromy na Zemi jsou jako z jiné planety

Galerie: Nejstarší stromy na Zemi jsou jako z jiné planety

Život na Pandoře ohromí i bez znalosti Avataru

Život na Pandoře ohromí i bez znalosti Avataru

Autor

promo

Klíčová slova:
strom, dovolená, dům
 

Články odjinud