Indiana Jones: Sledujte nové dobrodružství

Indiana Jones: Sledujte nové dobrodružství
Sdílej
 
Nejslavnější dobrodruh Indiana Jones už zažil všechno možné. Ale poprvé se dočkal animovaného filmu. Vypadá přesně podle našich očekávání: fantasticky!

 

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak by vypadala dobrodružství slavného Indiany Jonese, kdyby byla animovaná? Tak teď už nemusíte. Animátor Patrick Schoenmaker po pěti letech práce konečně dokončil svůj srdcový projekt, který nazval jednoduše The Adventures of Indiana Jones (Dobrodružství Indiany Jonese).

Indyiana Jones si animovaný seriál zaslouží

Výsledek má jenom jednu minutu a 40 vteřin, ale vypadá skvěle. Na příběh se tady moc nehraje. Krátký animák Dobrodružství Indiany Jonese je sestřih více i méně známých scén z Indyho bouřlivých výprav a vypadá trochu jako znělka k seriálu. Co víc, je perfektním důkazem toho, že Indiana Jones by si vlastní animovaný seriál rozhodně zasloužil. A proč ne? Sága Star Wars, která patří studiu Disney stejně jako Indy, už měla své Klonové války a teď boduje s Povstalci. Klasická dvojrozměrná animace má své kouzlo a možná dokonce vypadá lépe, než všudypřítomné 3D.

Jestli na nějaký animovaný seriál někdy dojde, nevíme. Z Disneyho zatím už loni potvrdili, že bude nový Indiana Jones a letos dodali, že si ho znovu zahraje Harrison Ford a natočí Steven Spielberg. Kdy? Na to si musíme počkat.

Obr Dobr: Podívejte se na poslední film Stevena Spielberga

Hrdinové Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti

Hrdinové Sirotčince slečny Peregrinové pro podivné děti

Galerie: Doctor Strange vám zamotá hlavu

Galerie: Doctor Strange vám zamotá hlavu

 

Články odjinud