Rampage: Borec a tři nestvůrní Ničitelé

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Ryzí akce ve stylu Godzilly, ale hned se třemi nestvůrami – to je Rampage! Borec Dwayne Johnson si v novém zábavném fantastickém aknčním filmu musí poradit s třemi nestvůrami.

 

Fandíte Dwaynu Johnsonovi? Borec z Jumanji se ve filmu Rampage představí nikoli jako tajný agent, boxer nebo bájný válečník, nýbrž jako zoolog jménem Davis Okoye. Věnuje se studiu primátů a coby správný podivínský vědec jim dává přednost před lidskou společností. Jednou se střetne s výjimečně inteligentním gorilím samečkem. Dá mu jméno George a vezme jej do své péče, neboť neobvykle světle zbarvené mládě by samo v divočině nepřežilo. Časem se z nich stanou nerozluční parťáci, kteří se domlouvají znakovou řečí.

Nepodařený experiment

Nic ale netrvá věčně – a v amerických akčních filmech to platí dvojnásob. Jedné noci sletí z nebe tajemný předmět. George se ho vydá prozkoumat a nakazí se podivnou látkou, která se ukrývala uvnitř. Brzy vyjde najevo, že šlo o tajný genetický experiment, který během krátké doby promění přátelského a chytrého opičáka v monstrum. George začne růst, přibývat na váze a genetické změny mu zastíní i rozumné myšlení. S rostoucí velikostí a silou roste i jeho agresivita a nenávist k lidem.

Jumanji: Vítejte v džungli

Jumanji: Vítejte v džungli

Tři nestvůrní ničitelé

Aby toho nebylo málo, postihne genetická mutace i další zvířata v divočině. A je snad jasné, že to nebudou hraboši ani veverky. Vlk, který doposud poklidně lovil v lesích, se změní v krvelačného predátora o proporcích kamionu. Stejně tak se s nebezpečnou látkou střetne aligátor, kterému mutace pro změnu přisoudí podobu dinosaura s obří mordou a neprůstřelným krunýřem.

Rampage: Ničitelé s Dwaynem Johnsonem a třemi nestvůrami je ryzí akce ve stylu Godzilly •  Vertical Ent.

Zvrátí vědci mutaci?

Člověk nemusí být zrovna filmový expert, aby mu došlo, že se tihle zmutovaní predátoři nespokojí s životem v divočině. Pochopitelně se vydají na turné po amerických velkoměstech a spustí zde destrukci nejhrubšího zrna. Zatímco se je ozbrojené složky snaží celkem neúspěšně zpacifikovat, pracuje Davis Okoye společně s jedním zneuznaným genetickým inženýrem na protilátce, která promění monstra zpět na obyčejná zvířata. Zachrání nevinné lidi i život svého opičího přítele?

Rampage: Ničitelé

Režie: Brad Peyton

Hrají: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Jake Lacy

Premiéra: 12. dubna 2018

Mutanti kolem nás: Genetika využívaná i zneužívaná

Mutanti kolem nás: Genetika využívaná i zneužívaná

Je plno! Kdo bude v Avengers: Infinity War

Je plno! Kdo bude v Avengers: Infinity War

Tomb Raider jako Indiana Jones: Lara Croft je zpět!

Tomb Raider jako Indiana Jones: Lara Croft je zpět!

 

Články odjinud