Gamesy v ABC 20/2017: Divinity: Original Sin 2 a Pro Evolution Soccer 2018

Gamesy v ABC 20/2017: Divinity: Original Sin 2 a Pro Evolution Soccer 2018
Sdílej
 
V ABC 20/2017 píšeme o gamesách Divinity: Original Sin 2 a Pro Evolution Soccer 2018. Podívejte se, jak vypadají a o co v nich jde.

Divinity: Original Sin 2

Pojďte zachránit svět podruhé!

První díl Divinity: Original Sin vyšel před dvěma lety a na vydání se silně podílela hráčská komunita. Autoři poprosili fanoušky o příspěvek na vývoj a skutečně se dočkali. Aby ne. Již před 16 lety se objevila hra Divine Divinity a po ní následovala řada pokračování. Zkrátka mezi hráči jméno hry něco znamená.

Ukázal to i vývoj Divinity: Original Sin 2. Tvůrci opět poprosili fanoušky o příspěvek a světe, div se! Cílovou částku vybrali, ještě než uběhlo prvních 12 hodin! Nakonec získali neuvěřitelných 43 milionů korun. A s tím už se dají dělat velké věci.

Platformy – PC, později Xbox One, PS4

divinity.game

Pro Evolution Soccer 2018

Kdo je lepší v kopané?

Každý rok tradičně vychází dvě fotbalové hry, které se perou o to, kdo bude lepší. A stejně pravidelně první na řadu přichází Pro Evolution Soccer, známé pod zkratkou PES.

Jaké novinky nám hra přináší letos? Tvůrci slibují mnohem lepší ovládání míče, které se více blíží realitě. Můžete balon lépe chránit, ale také kontrolovat jeho pohyb. Nově se totiž do hry nezapojují jenom nohy, ale i jiné části těla. Blíže skutečnosti je také celá podoba hry. Tvůrci vyrazili do světa a bedlivě zaznamenávali, jak vypadají stadiony – ať už v noci, nebo ve dne. Získali na 20 tisíc různých dat, která přenesli do hry, takže se můžete těšit na detailní zpracování.

Platformy – PC, Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4

pesleague.com

Více o obou gamesách v ABC 20/2017

Hry.abicko.cz

Kapitánem ve Star Treku na vlastní oči

Kapitánem ve Star Treku na vlastní oči

Pokémon GO festival se nepovedl

Pokémon GO festival se nepovedl

Strážci galaxie na vašem mobilu

Strážci galaxie na vašem mobilu

 

Články odjinud