Gamesy v ABC 14/2017: Ultimate Epic Battle Simulator + Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Gamesy v ABC 14/2017: Ultimate Epic Battle Simulator + Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Sdílej
 
V ABC 14/2017 jsme se rozepsali o gamesách Ultimate Epic Battle Simulator a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Tady je malá ochutnávka...

Ultimate Epic Battle Simulator

Kuřata proti křižákům!

O hře jsme letos již krátce psali - v době, kdy byla v předběžném přístupu. Nyní konečně vyšla, takže se na ni podíváme detailněji. Ultimate Epic Battle Simulator není hra v pravém slova smyslu. Není v ní žádný cíl, žádná mise. V podstatě jde o jakési pískoviště, na kterém se můžete spokojeně vyřádit.

Máte na výběr z několika různých map – na některých je jen obyčejná krajina, jinde najdete třeba sopku, pouštní město nebo arénu ve stylu Kolosea (společně s nadšenými stovkami diváků). Záleží na vás, na jaké scéně bude vaše bitva probíhat.

Platforma – PC

facebook.com/BrilliantGameStudios

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Retro se vrací v novém

Bandikut Gunnův asi nikomu nic neřekne. Tenhle vačnatec připomínající polní myš je ohrožený druh, který momentálně žije pouze v Tasmánii. Proč o něm mluvíme? Zvířátko se totiž stalo předlohou pro slavného Crashe Bandicoota. Geneticky upravený frajer v modrých džínách to rozjížděl v polovině 90. let, kdy vyšla stejnojmenná hra, která se stala hitem.

Crash Bandicoot byla klasická skákačka, kde jste se museli vyhýbat překážkám (skákáním), bojovat s nepřáteli (skákáním) a sbírat různé předměty ukryté v krabicích (skákáním). Zní to monotónně, ale opak je pravdou. Crash pro vás měl připravenou spoustu levelů a nic nedával zadarmo! První tři díly tak patří mezi naprosté herní legendy. O to nám dělá větší radost, že jsme se dočkali předělané verze pro novou generaci konzolí. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy  vychází z původních her.

Platforma – PS4

crashbandicoot.com

Více o těchto hrách v ABC 14/2017

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Muzea se starají o videohry

Muzea se starají o videohry

Hearthstone: Recenze hry s "Cestou do pravěku"

Hearthstone: Recenze hry s "Cestou do pravěku"

 

Články odjinud