Gamesy v ABC 18/2017: Mario + Rabbids Kingdom Battle a Uncharted: The Lost Legacy

Gamesy v ABC 18/2017: Mario + Rabbids Kingdom Battle a Uncharted: The Lost Legacy
Sdílej
 
V ABC 18/2017 píšeme o gamesách Mario + Rabbids Kingdom Battle a Uncharted: The Lost Legacy. Nemůžeš se dočkat? Mrkni sem!

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Králičí mela!

Jestli vlastníte konzoli Nintendo Switch, asi právě hrajete tři hry – novou Zeldu, nové Mario Kart a Splatoon 2. Toho není moc, i když všechny zmíněné tituly jsou výborné. Naštěstí tu máme další kousek, který si zaručeně nesmíte nechat ujít. Jmenuje se trochu krkolomně, Mario + Rabbids Kingdom Battle. Už z názvu je jasné, že došlo k něčemu nevídanému. Kníratý instalatér Mario se rozhodl přivítat ve svém světě nové návštěvníky – šílené králíčky Rabbidy.

Navíc vás čeká něco naprosto nového: Kingdom Battle je totiž tahová strategie! Ne, nezbláznili jsme se. Nemusíte se ale bát, nepůjde o nic hodně komplikovaného ve stylu Total War nebo Civilizace, i když mozek si samozřejmě také potrápíte.

Platforma – Nintendo Switch

mario-rabbids.com

Uncharted: The Lost Legacy

Znovu za dobrodružstvím

Když jsme vloni psali o čtvrtém dílu hry Uncharted, mysleli jsme, že to je naposledy. Tvůrci se tvářili, že čtyřka bylo finální rozloučení s dobrodruhem Nathanem Drakem. V tom měli pravdu. Neznamená to ale, že bez Nathana to nejde dál. Studio se rozhodlo nadělit nám přídavek. Ale na rozdíl od klasických DLC, kde se dočkáte maximálně nového skinu pro postavičku nebo nové zbraně, v případě The Lost Legacy máme plnohodnotnou hru. I proto si můžete tenhle kousek pořídit, aniž byste měli původní Uncharted.

A o co jde? Jak už jsme řekli, Nathan Drake se nekoná. Místo něj budeme hrát za Chloe Frazer - krasavici z druhého dílu, kde s Nathanem podnikala řadu dobrodružství. Tentokrát si ale jako parťáka vzala záporačku Nadine Ross. Proti ní jsme bojovali ve čtyřce, takže je jasné, že holky si budou mít co vysvětlovat, než se dají dohromady.

Platforma – PS4

unchartedthegame.com

Více o obou hrách v ABC 18/2017

Hraj hry.abicko.cz

Hearthstone: Recenze hry s "Cestou do pravěku"

Hearthstone: Recenze hry s "Cestou do pravěku"

Minecraft: Multiplayer bez hranic!

Minecraft: Multiplayer bez hranic!

Muzea se starají o videohry

Muzea se starají o videohry

 

Články odjinud