Galerie příšerek: Ti nejdivnější pokémoni

Galerie příšerek: Ti nejdivnější pokémoni
Sdílej
 
Je třeba uznat, že spousta z nich vypadá opravdu skvěle. Někdy má ale i kreslíř špatný den. Podívejte se s námi na ty nejnešťastnější designy Pokémonů.

 

Největší sbírka pokémoních karet na světě

Největší sbírka pokémoních karet na světě

 

 

3. Lickitung
Volně z angličtiny by se jméno tohoto pokémona dalo přeložit jako ublízaný jazyk. To sedí. Lickitung dokáže svým jazykem paralyzovat a po čem chňapne, to se na něj přilepí jako na mucholapku. My ale nechápeme, proč musí vypadat jako dráček, kterému vlétne do pusy sršeň. Takový vzhled žabáka nebo chameleona by mu slušel mnohem víc. Možná si ale kreslíř při práci pouštěl Rolling Stones tak dlouho, až ten dlouhý blajzák prostě musel někam přimalovat.

 

 


2. Tangela

Chuchvalec s očima a červenýma botama. Vlastně docela roztomilý pokémon, ale nebezpečně připomíná slavné létající špagetové monstrum. Pokud jste o něm nikdy neslyšeli, jedná se o smyšlenou božskou bytost, kterou někteří vtipálkové uctívají na protest proti náboženským radikálům - a říkají si pastafariáni (z anglického pasta - těstoviny). Takže až někde vytáhnete kartu Tangelou, možná se z vás stane v očích ostatních ne hráč pokémonu, ale oddaný pastafarián.

1. Voltorb
Tady už nemůžeme podezírat kreslíře z bláznivosti, ale z pouhé lenosti. Vzít pokéball a přimalovat mu oči, to si doopravdy nedokážeme vysvětlit jinak. A nejhorší na tom je, že si to nenapravil ani Electrodou, do které evoluje. Jediné, co bylo na Voltorbovi dobré, totiž jeho drsňácký pohled, nahradil dvěma tahy lomeného obočí a tečkami místo oči. To je opravdu slabota!

 

 

Klíčová slova:
pokemon
 

Články odjinud