Zahrajte si karty s pokémony online!

Zahrajte si karty s pokémony online!
Sdílej
 
Hrajete Pokémony a chybí vám zrovna soupeř, kterému byste to mohli natřít? Žijeme naštěstí v jednadvacátém století, takže máte možnost si dát partičku i online. Jak na to?

 

Jaké jsou karty trenérů v Pokémonu?

Jaké jsou karty trenérů v Pokémonu?

 

 

Připojte se na stránku www.pokemontcg.com. Jednoduše se zdarma zaregistrujete, přihlásíte a můžete začít budovat svůj balíček. Stránka je sice v angličtině, ale je vytvořená tak intuitivně a přehledně, že se určitě brzy zorientujete. Pomocí tutorialů a navodů si dokonce můžete nechat vysvětlit některá pravidla, která vám nejsou jasná.

Pak si musíte složit ten správný balíček. V základu máte tři startovací, takže je na čem stavět. Pokud ale máte už svůj vyzkoušený, můžete použít vlastní speciální karty. Stačí do programu zadat kód, který najdete v balíčku, a příslušné karty se vám odblokují (nebo stačí vyfotit QR kód a program si sám najde vše potřebné).

Samotnou partii můžete rozehrát buď proti počítači nebo proti živému soupeři z druhého konce světa. Program podle vašich dosavadních výsledků vyhodnotí ideálního protihráče, takže nemusíte mít strach, že proti vám při první hře nastoupí šampion a rychle vás roznese na kopytech. Hraním pak získáváte žetony, za které si pak můžete vylepšovat vzhled svého avatara.

Online Pokémon TCG je opravdu zdařilým doplňkem samotné hry a pro ty, kteří chtějí trénovat taktiku, doladit pravidla nebo jen tak strávit příjemné odpoledne s japonskou bojechtivou zvěří, by to rozhodně měli zkusit!

 

 

 

Udělejte si vlastní pokémoní kartu!

Udělejte si vlastní pokémoní kartu!

Jak se vyznat v kartách Pokémon

Jak se vyznat v kartách Pokémon

Nejoblíbenejší Pokémoni našich hráčů

Nejoblíbenejší Pokémoni našich hráčů

Klíčová slova:
pokemon
 

Články odjinud