Dust 514: Vesmírná řežba

Dust 514: Vesmírná řežba
Sdílej
 
Dust 514 má zajímavý příběh. Tahle zdarma hratelná MMO střílečka na PlayStation 3 totiž spolupracuje s jinou hrou. A to s MMO strategií EVE Online, co vyšla na PC.

 

 

 

 

 

Zatímco EVE je především o obrovských bitvách ve vesmírných lodích, Dust se odehrává na povrchu jednotlivých planet. Obě hry spolu komunikují, a pokud máte někoho, kdo EVE Online hraje, může toho patřičně využít. Jestli ne, nevadí, zkrátka si vyberete pouze za jakou frakci z EVE Online budete hrát a můžete začít střílet.

Dust 514 se odehrává na obrovských mapách, kde spolu soupeří týmy 16 na 16. Bitvy se účastní nejen samotní vojáci, ale můžete využít řady vozidel nebo různé letouny. Musíme vás ale upozornit, že samotné střílení i řízení všech možných zařízení bude vyžadovat trénink.

Průšvih? Je to zadarmo!

Ovládání je přeci jen trochu nepřesné, a pokud máte hodně nahráno například z Battlefield 3, asi budete ze začátku zklamaní. Ale Dust 514 je jinou hrou. Je hodně o týmové spolupráci a pořádné dávce taktiky. Napomáhají tomu i neobyčejně rozsáhlé statistiky, které můžete své postavě postupně vylepšovat.  

Průšvih je, že Dust 514 je hra zadarmo. Zní to bláznivě? Jak v tomhle může být průšvih? No jo, jenže tvůrci nějak vydělávat musí! A tak si za reálné peníze můžete koupit lepší vybavení - a to o hodně lepší. Když se připojíte do hry, aniž byste utratili jedinou korunu, ostatní vám můžou snadno natrhnout kožich.

Dust 514 má svoje mouchy. Rozhodně vyžaduje čas, aby se do toho člověk dostal. Na druhou stranu, jedná se o hru zadarmo. A za zkoušku přece nic nedáte!


70  %

 

+ promakaný systém tvorby postav a všemožné úpravy, týmový duch, obrovské mapy, propojení s EVE Online, je zadarmo

– nepřesné ovládání, prostředí map je jednotvárné, rozdíl mezi platícími a neplatícími hráči


Platforma – PlayStation 3

www.dust514.com

 

 

Projeďte se po Marsu: Simulace Take on Mars

Projeďte se po Marsu: Simulace Take on Mars

Hrátky s počítačem v ABC č. 17

Hrátky s počítačem v ABC č. 17

Nejlepší hry na tablet

Nejlepší hry na tablet

Klíčová slova:
hry, dust, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud