Inovace ozdobí jubilejní 10. ročník turnaje E.ON Junior Cup

Inovace ozdobí jubilejní 10. ročník turnaje E.ON Junior Cup
Sdílej
 
Fotbalové naděje se mohou i v roce 2014 těšit na největší turnaj desetiletých hráčů v České republice. A to doslova. E.ON Junior Cup se totiž poprvé během své devítileté historie bude konat po celém Česku.

 

Bude to gól? •  E.ON Junior Cup

 

„Každým rokem rostl počet turnajů a zájem klubů nás přesvědčil o tom, abychom z turnaje udělali celorepublikovou záležitost,“ uvedl Marek Pagač z marketingového oddělení energetické společnosti E.ON.

Turnaj bude rozdělen na deset krajských kol, které se uskuteční od poloviny dubna a skončí v červnu. „V každém dílčím kole se představí 24 týmů a do zářijového Velkého finále budou postupovat oba finalisté,“ dodal Pagač. „Abychom s turnajem zasáhli celou republiku, museli jsme spojit některé kraje.“

Jeden turnaj se tedy bude konat pro Liberecký a Ústecký kraj, dále pro Karlovarský a Plzeňský kraj, Královéhradecký a Pardubický kraj. Spojený s Prahou bude Středočeský kraj. První turnaj se odehraje 19. dubna a poslední regionální kolo je naplánované na 21. června.

 

K zemi! •  E.ON Junior Cup

 

Herní systém zůstává stejný. Hrát se bude na dvou minihřištích najednou a výsledky se sečtou. „Hraje se dle pravidel fotbalu pro soutěže přípravek. Na hřišti bude pět hráčů plus brankář,“ řekl dále Pagač.

Jubilejní ročník mohou hrát hráči narození 1. 1. 2004 a mladší. Výjimku tvoříhráčky, které mají věkovou hranici posunutou na 1. 1. 2003.

I v roce 2014 nabídne každé regionální kolo bohatý doprovodný program a soutěže. Připraven bude opět E.ON Fotbalový park plný fotbalových atrakcí včetně kruhové arény s brankami – fotbalové klece. Doprovodný program nabízí i skákací hrady nebo nafukovací arénu pro E.ON Rodinný turnaj.

Návštěvníci se mohou těšit i na sekci Smart mobility, která zahrnuje řešení pro mobilitu v oblastech elektromobility a CNG od společnosti E.ON. Chybět nebudou ani známé tváře z fotbalového prostředí jako Patrik Berger.

Pokud máte zájem přihlásit svůj klub do jubilejního desátého ročníku E.ON Junior Cupu, pak se neváhejte přihlásit prostřednictvím formuláře, který naleznete zde nebo na www.eonrodinnyfotbalek.cz.

Nevíte, co je E.ON Junior Cup? Pak se podívejte na toto video, které vám o projektu prozradí vše důležité.

 

 

10 nejlepších filmů roku 2013

10 nejlepších filmů roku 2013

Nová a konečně pořádná upoutávka na Jak vycvičit draka 2

Nová a konečně pořádná upoutávka na Jak vycvičit draka 2

10 nejlepších komiksů roku 2013

10 nejlepších komiksů roku 2013



 

Články odjinud