SuperBowl 2017: Nejlepší reklamy roku

SuperBowl 2017: Nejlepší reklamy roku
Sdílej
 
Amerika včera zažila SuperBowl 2017. Kromě finále amerického fotbalu sledovala i nejlepší, nejzajímavější, nejdražší a nejhloupější reklamy na všechno možné: od filmů Strážci galaxie Vol. 2, Transformers, Logan, Piráti z Karibiku, Rychle a zběsile a Pobřežní hlídka až po špionážní akci s Gal Gadot a Jasonem Stathamem nebo Justina Biebera.

Strážci galaxie Vol. 2

Video se připravuje ...

Strážci galaxie Vol. 2: SuperBowl 2017 • Zdroj: Falcon

 

Vesmírní Avengers se konečně vrací v pokračování. Do léta to už snad vydržíme. Groot si taky musí počkat, až vyroste. A všimněte si, na čí straně je tentokrát Yondu nebo dokonce Nebula.

Strážci galaxie v animované podobě? No, jo!

 

Logan

 

Akce! Nejnovější a prý poslední film s hercem Hugh Jackmanem v roli Wolverina se blíží do kin (uvidíme ho v březnu). Reklama rozhodně neztrácí čas.

Logan: Podívejte se na první trailer

 

Ghost in the Shell

 

Hraná adaptace legendární mangy (japonského komiksu) možná ne/bude tak dobrá jako kultovní anime (japonský animovaný film) Ghost in the Shell. Ale ty trailery vypadají stejně dobře jako "Black Widow" Scarlett Johansson v hlavní roli.

První trailer na Ghost in the Shell

 

Rychle a zběsile 8

 

Rychlejší (a zběsilejší) než Logan je snad jedině TV upoutávka na osmý díl superhrdinské série bez superhrdinů zato se super řidiči. Vin Diesel je tentokrát zlý, ale pořád tankuje super.

 

Transformers: Poslední rytíř

 

Vin Diesel není jediný zlý. Na Temnou stranu Síly se nečekaně přidal i Optimus Prime a Bumblebee s ním musí bojovat. V nejnovějším dílu Transformers se prý dozvíme i to, proč mimozemšťané nenechají naši planetu na pokoji.

 

Pobřežní hlídka

 

Dwayne Johnson je hlavní hvězdou nového spotu na novou Pobřežní hlídku. Co dodat? Myslíme si, že to bude docela komedie :)

 

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Video se připravuje ...

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (SuperBowl 2017) • Zdroj: Falcon

Piráti vždy prožívají velkolepá dobrodružství. A tento trailer je rozhodně velkolepý.

Opravdoví piráti: úskoky a útoky 

 

Genius Gaga

 

Albert Einstein hraje písničku Bad Romance od Lady Gaga. Reklama propaguje nový dokumentární seriál National Geographic o slavných géniích.

 

Justin Bieber na T

 

Justin, který není tak dobrý jako Timberlake, ale je to prostě Bieber řádí v tlupě lidí (a u nás neznámých celebrit) v reklamě na mobilního operátora.

 

Wonder Woman: Špióni jako my

 

Gal Gadot alias Wonder Woman a Jason Statham si zahráli špióny v parodii na akční thrillery, která je zároveň reklamou na izraelskou technologickou firmu. Gal Gadot mimochodem pochází z Izraele.

Wonder Woman: Podívejte se na trailer

 

Nejočekávanější nové filmy roku 2017

Nejočekávanější nové filmy roku 2017

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

Nejočekávanější videohry roku 2017

Nejočekávanější videohry roku 2017

LEGO Batman film: Nejvtipnější příběh Temného rytíře

LEGO Batman film: Nejvtipnější příběh Temného rytíře

 

Články odjinud