YouTubeMag: S Justinem Bieberem na medvěda!

YouTubeMag: S Justinem Bieberem na medvěda!
Sdílej
 
Víte, jak odeženete Justina Biebera, když se vám snaží mermomocí dostat do dveří? Musíte na něj křičet: "JDI PRYČ, JUSTINE BIEBERE!" Ale nejdřív ho nechte zazpívat pár songů.

 

Tak co, byli jste na koncertu Justina Biebera? Nebo jste si jen na počest jeho pražského vystoupení zazpívali "ou bejby, bejby"? Youtuber Dan Hanuš nadělil Biebera pod stromeček své ségře. Asi takhle, myslete si o Justinovi Bieberovi co chcete, ale vyškrábat se na střechu pražského obchoďáku a spustit tam takový miniaturní předkoncertík pro všechny kolemjdoucí s kapucou na hlavě, kytarou v ruce a pár solidními detonacemi ohňostrojů za zády – to je celkem sympatický kousek.

 

A od Dana Hanuše je to fakt moc pěkné, připravit pro ségru takovéhle překvápko. Je fajn, když se mají sourozenci rádi a jsou kamarádi. I když přitom, no, však víte... poslouchají Justina Biebera.

Mimochodem, rády se můžou mít i ségry – viz LucyPug a její ségra v aktuálním sistertagu:

Na Justina!

Ale zpátky k Justinovi. Na koncertě byl... nebo tedy vlastně možná ani spíš nebyl... i Vláďa z VladaVideos a taky se mu to... moc... líbilo... nebo vlastně ne, nebo jo? Hlavně ta světýlka. Pokud vás zajímá, jaké to na koncertu Justina Biebera bylo, nebo vlastně nebylo, rozhodně si poslechněte jeho recenzi. A jestli vás nezajímá hudba, není problém – stejně tak to funguje jako recenze barev. A gaučů. Mimochodem, byla tam i Fallenka:

 

Co říkáte... že chcete být jako Justin Bieber? No výborně! Pak stačí udělat další krok... a tím by mohl být výběr vašeho preferovaného hudebního nástroje. Co takhle piáno? Že byste dali přednost spíš elektronické hudbě? Ale tomu přece klavír vůbec nestojí v cestě. Tady máte pro začátek přehlednou instruktáž, jak si každé ráno na piáno vystřihnout Get Lucky od Daft Punk.

Speciální Minecraft

Cože, vy jste na koncertu Justina Biebera nebyli? Ach... tak to tedy pardon! V tom případě se hned poté, co si projedete všechny ty mobilní záznamy Justinova pražského vystoupení, přesuňte na kanál youtuberky Flabgee, která vám poradí, jak se obrnit proti podzimnímu splínu. A když už tam budete, poraďte jí něco na opary – sama si stěžuje, že teď vypadá jako Jiřina Bohdalová v pohádce Nesmrtelná teta.

Když vám to na bieberovský splín nezabere, nevěšte hlavu – nasadíme mocnější kalibr v podobě monumentálního sestřihu od zahraničního brášky českého Stejka, který se jmenuje RoastedSteak a přichystal na chmurné podzimní večery ohromující sestřih těch nejlepších animací a krátkých filmečků ze světa Minecraftu. Už ta první, v níž po kostičkovaném minecrafťáckém univerzu pobíhá skutečný člověk z masa a kostí (leč vybaven minecraftovým mečem) stojí za to. A nezapomeňte si pak sehnat náš minecraftovský speciál!

 

Pojďme se ale nakonec odreagovat do skutečně skutečného světa – prostě do přírody. Podívejte se například, jak přítulní dokážou být takoví vlci, čili pradědkové a prabáby všech těch domácích psích mazlíčků, kteří se potulují po světě a bombardují ulice velkých měst svými roztomilými hovínky. Vlci v Kanadě jistě dokážou rozervat člověka na biftek, což jim ale nebrání tulit se ke svým lidským kamarádům jako ty nejpřítulnější čivavy:

 

O něco méně přítulní jsou méďové v následujícím videu, a to z toho prostého důvodu, že s sebou mají mladé. Odvážné cestovatele, kteří tuhle nervydrásající událost zachytili na kameru na Aljašce (kde je to fakticky nádherné), to nicméně moc nerozhodí, protože mají na zaplašení medvěda klasický návod: křičí na něj prostě "JDI PRYČ, MEDVĚDE!" A ono to funguje. Doma to každopádně nezkoušejte. Máte-li doma medvědy.

Na Justina Biebera by to ale platit mohlo, kdyby vám chtěl doma třeba vyjíst ledničku.

Další díly YouTubemagu:

YouTubeMag: Děs a hrůza!

YouTubeMag: Děs a hrůza!

Carrie Kirsten: Rozhovor s Youtuberkou

Carrie Kirsten: Rozhovor s Youtuberkou

Hoggy a kapela Slza: Rozhovor se zpívajícím youtuberem

Hoggy a kapela Slza: Rozhovor se zpívajícím youtuberem

YouTubeMag: Likvidace vesmíru s Fattym Pillow

YouTubeMag: Likvidace vesmíru s Fattym Pillow

YouTubeMag: Kdo se bojí slendytubbies? Horší než Slenderman?

YouTubeMag: Kdo se bojí slendytubbies? Horší než Slenderman?

YouTubeMag: Youtubeři v kyberpunku

YouTubeMag: Youtubeři v kyberpunku

 

Články odjinud