LEGO® Batman: Superhrdinové i záporňáci z kostiček

LEGO® Batman: Superhrdinové i záporňáci z kostiček
Sdílej
 
Do redakce nám současně dorazil Jokerův vůz i netopýří Batmobil z edice LEGO Batman movie. Jak jejich souboj dopadl?

 

V rámci edice LEGO Batman patří oba modely mezi ty vymakanější. Dají se ale pořídit i menší balíčky jako třeba Jokerův útěk v balonu, nebo naopak gigantické Vloupání do Batcave. Obě stavebnice obsahují množství známých postav, což jim jedině přidává na atraktivitě.

Inženýrské práce

Postavit obě LEGO stavebnice nám zabralo asi dvě a půl hodiny. Zkušení a aktivní fanoušci LEGO kostiček by to ale možná zvládli rychleji! Návod je jako vždy snadno pochopitelný, takže ani začínající stavitelé se nemusejí bát. Oba vozy disponují sofistikovanými palebnými technologiemi. Zatímco Batmobil pálí dopředu kulaté střely, z Jokerova kufru vystřelují jakási zelená kopí.

Video se připravuje ...

LEGO Batman: Stavíme auta Batmana a Jokera z Lega • Zdroj: ABC

Nebezpečné auťáky

Kromě rafinovaných zbraňových systémů má Batmanovo auto variabilní masivní kola. Díky otočnému systému může jezdit bokem – promění se na monster truck a překoná každou překážku. Batmobil vypadá bytelně a zvládne svého řidiče vyvést z kdejaké šlamastyky. Jokerovo auto by se zase neobešlo bez pérování. Jeho vůz působí praštěně, fialovo-zelená kombinace barev dává zlověstně najevo, že přijíždějí problémy.

Krása v detailech

Perfektní je také možnost měnit některým z postav obličeje podle toho, v jaké náladě se zrovna nacházejí. Je vaše Harley naštvaná nebo šťastná? Ani jedno není problém! Padouši i superhrdinové jsou vybaveni správně zvolenými zbraněmi, které jim budou pomáhat v boji. Samozřejmostí pro každého superhrdinu je pak maska a hlavně – pláštík!


LEGO® Batman ve filmu dokonce i s Robinem! ;) •  archiv

LEGO® Batman film

Testované modely vyjely přímo z nového LEGO Batman filmu. Netopýří muž ve filmu tak nějak omylem adoptuje malého chlapce. Kromě ochrany jeho města ho tak čeká i nový úkol – skloubit superhrdinství s rodičovstvím. Ve filmu na nás čeká i oblíbený padouch Joker. Nesmí chybět ani moudrý sluha Alfréd, který zásobuje svého šéfa dobrými radami a skvělými humry.  Jak tohle všechno dopadne, uvidíme od 9. února v kinech!

 

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

LEGO Batman film: Nejvtipnější příběh Temného rytíře

LEGO Batman film: Nejvtipnější příběh Temného rytíře

Legoland: ABC na návštěvě Lego ráje

Legoland: ABC na návštěvě Lego ráje

LEGO® Worlds: Stavitelská hra jako Minecraft

LEGO® Worlds: Stavitelská hra jako Minecraft

Evoluce Batmana: Tváře Temného rytíře

Evoluce Batmana: Tváře Temného rytíře

 

Články odjinud