Velká soutěž maskotů - 2. kolo

Velká soutěž maskotů - 2. kolo
Sdílej
 
V prvním úkolu této soutěže jste měli vyrobit maskota našich internetových stránek www.iabc.cz. Ve druhém kole si trošku potrápíte mozek.

Soutěžní úkol - 2. kolo

Maskot jde do světa


Jako každá novinka potřebuje i maskot umést cestičky, kterými se bude proplétat v džungli zvané marketing. Aby obstál, musí mít zajímavé jméno, snadno zapamatovatelné a výstižné, aby si ho každý spojil se značkou, již zastupuje, v tomto případě www.iabc.cz.

Důležitý je i slogan, který by ho měl podpořit. Vaším úkolem bude vymyslet obojí (jméno maskota + slogan). Nezapomeňte, že v jednoduchosti je krása. Není důležité vymyslet slogan co nejdelší, ale co nejvýstižnější.


Ceny

1. Nintendo DS Lite + hra
2. fotoaparát Panasonic Lumix
3. telefon Nokia 2610
4.-8. sportovní mikina Skateshop
9.-10. kšiltovka Skateshop



Pravidla soutěže

Maskota, jeho jméno a slogan zašlete na adresu: Redakce ABC, U Průhonu 13, 170 00 Praha 7, do 7. října 2008 (platí datum na poštovním razítku). Zásilku označte heslem MASKOT, uveďte své jméno, věk a adresu. Vaše práce bude hodnotit porota složená ze členů redakce ABC. Zaslané práce nevracíme. Výhry posíláme poštou. Výsledky soutěže najdete od 13. října 2008 na www.iabc.cz v sekci Soutěže/Výsledky. Úplná pravidla soutěží najdete na www.iabc.cz v sekci Soutěže.

Autor

Petra Schoulová