Astro Racers: ETERNITY

Astro Racers: ETERNITY
Sdílej
 
Na 42. příčce závodí letoun postavený pod záštitou firmy CryoTech, která je lídrem na poli kryogenní technologie.

 

 

 

 

Kromě výroby chladicích boxů do kosmických lodí a následného vývoje technologie uchování živých tkání i těl působí tato korporace také na trhu s kosmetickými přípravky. Motto firmy „Krása navždy“ definuje prolínání obou oblastí. Letoun jednoduché konstrukce s duraniovými pláty nazvaný Eternity (věčnost) pilotuje šampionka předešlého závodu Astro Racers, 156letá bahamská rodačka Karen Fisk. Vzhledem spíše 30letá pilotka je zároveň mediální tváří CryoTechu a vrchovatou měrou naplňuje firemní slogan. Mimo období závodů je totiž uchovávána v kryogenní stázi, která zastavuje její stárnutí.

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

2. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

3. Díly 10–17 můžete podlepit čtvrtkou.

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte přední část 1. Na její vrchní stranu nalepte sání 2, na zadní stranu spojovací krk 3 a na spodní stranu přistávací nohu 7.

2. Slepte zadní část z dílů 4 a 5. Na vrchní stranu dílu 5 nalepte kokpit 6, na spodní stranu dílu 4 nalepte zadní přistávací nohy 8 a 9.

3. Slepením přední a zadní části letounu vznikne torzo stroje pro následné nalepení plátů. Slepte k sobě pláty 10 a 11, 12 a 13, 14 a 15, 16 a 17. Oboustranné pláty nalepte do vyznačených míst na připravené torzo.



Astro Racers: Saint Dragon

Astro Racers: Saint Dragon

Astro Racers: 44 – Alpha Plus

Astro Racers: 44 – Alpha Plus

Astro Racers: Lightjet

Astro Racers: Lightjet

Klíčová slova:
astro racers