Gamesy v novém ABC 15: LEGO Star Wars The Force Awakens

Gamesy v novém ABC 15: LEGO Star Wars The Force Awakens
Sdílej
 
V novém ABC číslo 15 si přečtete recenze na hry LEGO Star Wars The Force Awakens a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Podívejte se o co jde, tady a teď!

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Probuď v sobě Sílu!

Je to už přes půl roku, kdy kina ovládl nový díl Star Wars s podtitulem Síla se probouzí. Nová LEGO hra s filmovými motivy se ale při premiéře neprobudila a vychází až nyní. Jak to? Pro autory LEGO titulů je důležitá patřičná kvalita, a proto si dávají na čas. Jak se zdá, u LEGO Star Wars: The Force Awakens se čekání vyplatilo.

Jako vždy hrajete za více postav s různými schopnostmi. Například nejoblíbenější droid z předaleké galaxie, roztomilý BB-8, umí nabíjet elektřinou různé přístroje, Chewbacca střílí z kuše a C-3PO zase aktivuje panely počítače. Nemusíte se bát, ústřední trojice Poe, Finn a Rey samozřejmě nechybí. Pokud máte raději Temnou stranu, můžete se těšit i na Kyla Rena, kapitánku Phasmu a další.

PlatformyPC, Xbox One, PS4

www.lego.com/en-us/starwars/games/videogame

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Hyrule tě opět potřebuje

Série Zelda vychází od 80. let minulého století a patří do ní přes 15 her na nejrůznější mašiny od společnosti Nintendo. Není divu, že se na nové dobrodružství odvážného hrdiny Linka těší spousta lidí. A čekají už tři roky! Právě před takovou dobou byla totiž Breath of Fire oznámena. Detaily jsme se ale dozvěděli teprve nyní.

V příběhu se Link vzbudí ze sto let trvajícího spánku. Během té doby ovládlo zemi Hyrule zlo v podobě černého mraku Calamity Ganon. Nic moc o něm nevíme, krom toho, že se celé století snažil ovládnout svět. A dařilo se mu. Namísto běžného života najdete jen zarostlé ruiny, opuštěné domy, nebezpečné hluboké lesy a zlé bytosti, které řádí doslova všude. Link proto musí nejen bojovat s Calamity Ganonem a jeho lokaji, ale také vrátit království předchozí slávu a bezpečí.

PlatformaWii U

www.nintendo.com

O těchto hrách se více dozvíte v ABC 15

Více o dalších hrách najdete tady

Hrajte online na hry.abicko.cz

 

E-sport: Proč chcete sledovat profi svět videoher

E-sport: Proč chcete sledovat profi svět videoher

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

 

Články odjinud