Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 15

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 15
Sdílej
 
Vychází nové ABC. Prohlédněte si ukázku z ábíčka číslo 15. Uvnitř najdete třeba Lego Star Wars, divoká zvířata proti lidem, dvě vstupenky zdarma a spoustu dalšího!

 

Viděli jste Star Wars: Síla se probouzí? A chcete si zahrát nové příběhy? Pak je nové ábíčko to pravé pro vás! Uvnitř píšeme o hře Lego Star Wars: The Force Awakens.

Ale nechybí ani Rolls-Royce budoucnosti, obdivovaní a obávaní žraloci s osobností, divoká zvířata, která útočí na lidi (třeba stylem pes versus medvěd versus člověk), zpráva o tom, že pomalu může začít kolonizace Marsu, půvabné vážky nebo reportáž z Přírodní rezervace SOOS.

K tomu přidáváme vystřihovánku dioráma stavby Nového Města pražského a pokračování vesmírného komplexu Robinson.

ABC 15 vychází 19. 7.

Letní bonusy

Vstupné zdarma na různá atraktivní místa, to je náš letní dárek pro všechny čtenáře. Vloni jsme přes prázdniny poprvé spustili akci Vstupenkování. A podle vašich reakcí měla velký úspěch. Proto jsme se ji letos rozhodli zopakovat. V tomto ABC najdete hned dvě vstupenky a tak to bude až do konce prázdnin. Nenechte si ujít ani jedno prázdninové ábíčko!

ABC Zápisník dobrodruha

Nepřehlédněte v prodeji náš letní speciál ABC Zápisník dobrodruha. Je to zábavný průvodce letními aktivitami, který vás naučí mnoho užitečných dovedností. Například jak si správně sbalit batoh na výlet, jak rozdělat oheň, uvařit v přírodě či předpovědět počasí. Poradí vám, jak poskytnout první pomoc, jak rozpoznávat zvířata a rostliny, jak uvázat správný uzel, jak nezabloudit a mnoho dalšího. Ve stostránkovém zápisníku si můžete dělat i své vlastní poznámky, nebo plnit 40 úkolů, které jsme pro vás připravili. Speciál ABC Zápisník dobrodruha je parťák na celé léto.

Z redakce vás zdraví

Zdeněk Ležák


Vystřihovánky v novém ABC 15: Stavba Nového Města pražského

Vystřihovánky v novém ABC 15: Stavba Nového Města pražského

ABC speciál: Zápisník dobrodruha

ABC speciál: Zápisník dobrodruha