World of Warcraft: Legion! Návrat Plamenné Legie

World of Warcraft: Legion! Návrat Plamenné Legie
Sdílej
 
World of Warcraft letos slaví dvanácté narozeniny. Ve hře už sice není tolik lidí jako v době její největší slávy, ale to neznamená, že by autoři zlomili hůl nad novým obsahem. Plus Obduction: to je tak trochu jiná hra.

World of Warcraft: Legion

Návrat Plamenné Legie!

World of Warcraft letos slaví dvanácté narozeniny. Ve hře už sice není tolik lidí jako v době její největší slávy, ale to neznamená, že by autoři zlomili hůl nad novým obsahem. Koncem prázdnin vyšel už šestý dodatek s názvem Legion, který přinesl řadu změn.

Pro všechny hráče je nejdůležitější nová ostrovní oblast Broken Isles. Chtěli byste se vrhnout do prozkoumávání ostrovů? Má to háček. Začíná na nich řádit obávaná Plamenná legie. Jde o partu démonů, kterým se už několikrát málem povedlo zničit celý svět. Podle všeho se drží hesla „Nikdy to nevzdávej“ a jsou zpět větší, hrozivější a naštvanější. Nepřátelé a lokace jsou tedy jasné, co tu máme dál? Tak například nové povolání Demon Hunter, tedy lovec démonů...

Obduction

Tak trochu jiná hra

Hra Myst vyšla před více jak dvaceti lety. Na svoji dobu graficky nádherný herní svět v sobě ukrýval sérii vychytralých hádanek a tajemný příběh, který jste postupně odhalovali. Kombinace záhadného, logického a krásného uchvátila tolik hráčů, až se Myst stala jednou z nejprodávanějších her devadesátých let. Tvůrci ze studia Cyan ale už nikdy své vrcholné dílo nepřekonali.

Možná, že se jim to podaří nyní. Na svůj dávný úspěch navazují s novinkou Obduction. Na vytvoření vybrali od fanoušků milion dolarů, v přepočtu asi 25 milionů korun. Obduction staví na stejných základech jako Myst, tedy na hádankách a krásné grafice. Přitažlivost ale neleží jen ve vzhledu. Obduction by měla lákat k objevování.

Více o World of Warcraft: Legion a Obduction si přečtete v ABC 18

Hraj hry na hry.abicko.cz

 

No Man's Sky: Minecraft ve vesmíru?

No Man's Sky: Minecraft ve vesmíru?

Fenomén Warcraft: Nekonečný svět fantazie

Fenomén Warcraft: Nekonečný svět fantazie

 

Články odjinud