Sims 3 ve 3D

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Třetí verze legendárních Simsů vychází na konzoli Nintendo 3DS, která zvládá zobrazovat 3D obraz bez nutnosti, aby měli uživatelé nasazené speciální brýle.

Scott Evans, generální manažer studia stojícího za výrobou The Sims, o verzi pro Nintendo 3DS prohlásil následující: "Vytvořili jsme hru pro platformu Nintendo 3DS, která má v sobě vše, co hráči série The Sims tolik milují, včetně módu stavby a nákupu, editoru Vytvoř simíka a dalších možností, aby poskytovala co nejbohatší herní zážitky v novém 3D prostředí."


Fanoušci The Sims si v jejím 3D světě bezpochyby užijí dlouhé hodiny skvělé zábavy. K dispozici dostanou různé nástroje jako například technologii rozpoznávání obličeje, díky níž si budou moci vytvořit vlastní 3D podobiznu či kamarádů a poté ji umísťovat na plně ovladatelné postavičky simíků, kteří jsou esenciálním prvkem všech her The Sims.

Hra Sims 3 byla pro Nintendo 3DS uvedena ve stejný den jako samotná konzole a je tedy jednou z prvních her, které si lze ve 3D bez brýlí zahrát. Pokud máte o hru a zbrusu novou mašinu zájem (prodává se teprve od pátku), Nintendo 3DS seženete za zhruba sedm tisíc korun a Sims 3 za tisícovku.

Breach: Herní svět k rozstřelení

Breach: Herní svět k rozstřelení

Skuteční Indiana Jonesové: Našli neznámé pyramidy i Noemovu archu?

Skuteční Indiana Jonesové: Našli neznámé pyramidy i Noemovu archu?

Klíčová slova:
sims, Nintendo
 

Články odjinud