Epic Mickey 2 ukáže ztraceného Disneyho hrdinu

Epic Mickey 2 ukáže ztraceného Disneyho hrdinu
Sdílej
 
Barvitý Disneyho svět se vrací ve hře Epic Mickey: The Power of Two. Tentokrát se kromě Wii objeví i na PC, PlayStation 3 nebo Xbox 360 a nebude chybět ani velké překvapení.

 

Stejně jako první díl, i dvojka by měla být kombinací akce, plošinkového skákání a jednoduchých hádanek, které budou zasazeny do barvitého světa Wastelandu. Opět na ní pracuje legendární designér Warren Spector, takže Wasteland přímo dýchá disneyovskou atmosférou.

Společně s Mickey se ale vrací i znovu objevená hvězda králík Oswald. Ten se poprvé objevil ve 20. letech a patřil mezi oblíbené kreslené postavy. Jenže po dalších dvaceti letech jeho sláva uvadla a nakonec se na něj zapomnělo. Až s rokem 2000 si na něj opět někdo vzpomenul. A před pár měsíci byl vydražen kotouč s filmem Hungry Hobos, který byl považován za nenávratně ztracený od roku 1928. Nyní je zase ve vlastnictví Disneyho.

 

 

Právě kvůli Oswaldovi má hra podtitul The Power of Two, tedy Síla dvou. Vedle Misckeyho se totiž postaví i Oswald a společně se budou snažit obnovit Wasteland, který poničil Šílený doktor. Hra za Oswalda bude zcela odlišná od Mickeyho. Tam, kde Mickey umí malovat a přetvářet svět, tam Oswald poletuje pomocí víření uší a střílí elektrické šoky.

Na rozdíl od prvního dílu budou tentokrát postavy mluvit. A když se znovu, s velkou slávou, vrací Oswald, tvůrci pro něj připravili prvotřídního dabéra, Franka Welkera, který dal hlas postavám třeba v Simpsonových, Futuramě a nebo Garfieldovi. „Frank je odteď navždy jediným hlasem Oswalda“, předpovídá Spector.

Ale to je jen zlomek toho, co budeš moci v Epic Mickey 2 zažít. Dojde jak na akci, tak na muzikálová čísla a hlavně budeš moci objevit obrovitý svět Disneyho postav, kterému touto cestou tvůrci hry vzdávají holt.

Hra Epic Mickey: The Power of Two vyjde v září 2012.

 

 

 

 

 

Sakra, zabili Mickeyho. Ty parchanti!

Sakra, zabili Mickeyho. Ty parchanti!

13 Disneyho princezen ve skutečné podobě

13 Disneyho princezen ve skutečné podobě

Tetování jen pro ty největší drsňáky. Princezny na tělo

Tetování jen pro ty největší drsňáky. Princezny na tělo

Klíčová slova:
disney, hra, kralik, epic, garfield, mickey, power, two, oswald
 

Články odjinud