Hlasuj v anketě Zlatý oříšek ABC a rozhodni, kdo má talent

Hlasuj v anketě Zlatý oříšek ABC a rozhodni, kdo má talent
Sdílej
 
Gymnasta, kickboxerka, dudák, běžec na lyžích nebo duo, co tančí bojovnou capoeiru… ti všichni jsou ve svých oborech úspěšní. O tom, kdo je nejlepší, ale rozhodnete vy!

 

Během posledních tří měsíců jsme vám v časopisu ABC a na webu abicko.cz představili třicet finalistů ankety Zlatý oříšek 2011. Jejich video profily a rozhovory s nimi si můžete připomenout tady.

Protože jde o šikuly, kteří jsou ve svých oborech hodně úspěšní, rozhodně nemohli ujít pozornosti ábíčka. Deset z nich už má doma cenu Zlatý oříšek. Jenom jeden ale může získat cenu Zlatý oříšek ABC. Kdo to bude? O tom rozhodnete vy, naši čtenáři.

Hlasovat je jednoduché. Stačí kliknout na odkaz Zlatý oříšek ABC vpravo nebo rovnou sem, přihlásit se a vybírat. Jeden klik je jeden hlas. Soutěžící s největším počtem hlasů vyhrává a získá sošku, která je dílem brněnského výtvarníka Jaroslava Homoly.

Hlasování probíhá od pátku 13. dubna 2012 do úterý 15. května 2012. Vítěz bude slavnostně vyhlášen v pátek 1. 6. 2012 v pořadu ABC a Domino slaví Den dětí ve vysílání Českého rozhlasu 2 (19:10 - 21:00), na webu abicko.cz a v ABC 12/2012.

Koho vyberete?

Pokud také chcete zkusit štěstí a přihlásit se do dalšího ročníku soutěže, stačí sledovat ábíčko nebo se mrknout na stránky www.zlaty-orisek.cz. Letošní ročník startuje už 1. června 2012.

 

 

Soutěž UFO základna se blíží: Jak bydlí mimozemšťani?

Soutěž UFO základna se blíží: Jak bydlí mimozemšťani?

 

Články odjinud