Hraj New Star Soccer a staň se profesionálním fotbalistou!

Hraj New Star Soccer a staň se profesionálním fotbalistou!
Sdílej
 
Před devíti lety vypadala hra New Star Soccer celkem otřesně. Dnes vychází její pokračování pro PC a verze pro iPhone, iPad a Android a… JE TO BOMBA!

 

Když se poprvé před devíti lety objevila hra New Star Soccer, vypadala otřesně. Nehezká grafika, toporné ovládání, ale také spousta lásky člověka, který založil studio New Star Games, Simona Reada.

Šestnáctiletý fotbalista

Nyní, o těch devět let později, vychází pro PC na Steamu New Star Soccer 5 a na iPhone, iPad a Android hra New Star Soccer. A píší o ní velké herní weby a fanoušci se předhání ve chvále.

Mají také proč. New Star Soccer na iOS zařízení je totiž velice návyková záležitost pro universální skupinu hráčů. Může ti být deset a nebo šedesát, stačí mít rád fotbal. Princip hry je jednoduchý.

Vytvoříš si fotbalistu, kterému je šestnáct let a vybereš si zemi, kde chceš začínat (u nás jdeš ode dna druhé ligy). A postupně trénuješ různé schopnosti, díky nimž předvádíš lepší výkony, všímají si tě skauti jiných klubů a sponzoři se jen předhání, abys jim podepsal smlouvu.

 

Jak se hraje fotbal na mobilu?

Hra má dvě rozhraní. V tom prvním řešíš, jak moc budeš trénovat, jestli si nevyrazíš něco koupit a nebo třeba vsadit ruletu. V tom druhém probíhá zápas. Hra spočítá, kdy se dostaneš do šance a pak je to jen na tvých šikovných prstech.

Musíš namířit přihrávku nebo střelu, zjistit sílu a směr větru, odhadnout sílu a hlavně musíš trefit míč ve správném místě. Pro přímou střelu uprostřed, pro dloubák jej musíš podebrat a hlavně musíš trefit protihráče nebo mu nahrát do běhu.

A jak se tak zlepšuješ, zvyšují se i nároky. Když se ti nedaří, fanoušci pískají, když jen dáváš góly, tým tě nemá rád a málo ti nahrává, když jsi moc v novinách, trenérovi to vadí a třeba tě nepostaví do zápasu.

Aplikace samotná nabízí deset zápasů zadarmo, takže můžeš zkusit, jestli tě tahle hra bude bavit a po deseti zápasech za cca 20Kč si můžeš hru koupit. Jen se připrav, že se jen tak od svého mobilu neodtrhneš. „Ještě jeden zápas a končím…“

 

Recept na gól? Pošli nejmladšího hráče

Recept na gól? Pošli nejmladšího hráče

10 důvodů proč NEhrát Resident Evil Raccoon City

10 důvodů proč NEhrát Resident Evil Raccoon City

ShootMania Storm: Prostřílej se zříceninou hradu!

ShootMania Storm: Prostřílej se zříceninou hradu!

 

Články odjinud