6 exkluzivních her pro Nintendo Wii U

6 exkluzivních her pro Nintendo Wii U
Sdílej
 
Ještě jste si nepořídili novou konzoli od Nintenda Wii U. Těchto 6 exkluzivních her, které využívají velkou obrazovku i tablet, vás možná přesvědčí.  


10 nejlepších her roku 2012

10 nejlepších her roku 2012

ZombiU

Titul, který mnoho lidí podceňovalo a z kterého se vyklubal vynikající drsný horor plný zombií. Nekompromisní pravidla tě nutí přemýšlet nad každým krokem, zombíky nezabíjíš po tuctech, ale hlavně se před nimi snažíš utéct a schovat a k tomu je tu gamepad s displayem, který slouží jako mapa, inventář, baterka a nebo zaměřovač pušky. Hádejte, co se stane, když musíte rozdělit pozornost mezi dvě obrazovky…

Už vyšlo.

Pikmin 3

Třetí díl populární a u nás ne tak známé série Pikmin. Jmenuje se po podivných rostliny připomínajících skřítcích, pikminech a tvým cílem je provést stovku těchto chlapíků mnoha úrovněmi. Někde musí pikmini bojovat, někde stavět třeba mosty, někde musíš řešit logické hádanky. Navíc mají pikmini vlastní velitele, které ovládáš.

Vyjde na jaře.

 


Wii Fit U

Možná ti to nepřijde jako hra, ale je... jenom během ní cvičíš, čímž sebereš vítr z plachet všem, kdo tvrdí, že máš venku sportovat a ne se válet u televize. Tedy, ne, že bys neměl, ale tohle je nástupce hry, která na Wii dobyla svět a na speciálních podložkách běhali a cvičili všichni majitelé Wii. Protože je to jak hra, tak i něco, co tě k pohybu přiměje. Verze pro Wii U půjde hrát i mimo TV, jen s gamepadem a bude balena s pedometrem na měření toho, co ujdeš i mimo domov.

Vyjde v létě.

New Super Mario Bros. U

Plošinková hra s legendárním Mariem, víc asi ani nemusíme dodávat. Tentokrát neunese Bowser princeznu, ale vtrhne do jejího zámku a vyhodí Maria a jeho přátele speciálním strojem daleko pryč. Ten se pak musí dostat pět a dobýt zámek. Jinak to je klasická mariovka, která bude využívat i gamepad pro multiplayer a mezi pár novinkami najdeš nové power-upy, jako je létající veverka, co umožní plachtit z vysokých míst.

Vyšlo v listopadu 2012.

 

GALERIE: Z foto alba her pro konzoli Wii U



Bayonetta 2

Titul, který budou Wii U závidět všichni fandové bojovek. Jde o pokračování vynikající bojovky Bayonetta, která se jmenuje po hlavní hrdince, technočarodějce s pistolemi, kouzly a všemožnou výbavou, jakou bys u čarodějky nečekal. Hra byla nadupaná, rychlá, dynamická a akční za meze lidských schopností. Prostě zábavná.

Vyjde neznámo kdy.

Nintendo Land

Jde o velmi specifickou hru, která má v základu formu zábavního parku s dvanácti atrakcemi. Každá z atrakcí je pak samostatnou hrou, která patří k „rodinnému stříbru“ Nintenda. Najdeš tu tituly různých žánrů jako Metroid Blast, Pikmin Adventure, Takamaru's Ninja Castle nebo Donkey Kong's Crash Course. Prostě spousta zábavy zabalená v jednom kusu.

Vyšlo v listopadu 2013.

 

 

 

Wii U v akci

Wii U v akci

Pán prstenů si hraje s LEGO

Pán prstenů si hraje s LEGO

Co nabízí nová konzole Wii U ovládaná tabletem?

Co nabízí nová konzole Wii U ovládaná tabletem?

Klíčová slova:
hry, wii u, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud